En lång helg

Publicerad 2013-04-21 18:50:00 i Allmänt,

TJENARE vilken bra helg jag har haft!
I fredags jobbade jag ju sittning på Helsingkrona vilket var SKOJ. Fast allra roligast var klubben efteråt, vilket var SKITSKOJ! Det var så himla tjockt med folk och stämningen var tipptopp och schlagermusiken var rooooolig!
Efteråt så är det möjligt att jag och Pettersson-Johnsen cyklade inomhus på skolan. Bara för att.
 
Halva lördagen tillbringades i sängen (trött efter fredagen) och andra halvan ute i solen! Lunch på stan och så spanade jag in växthusen i Botaniska Trädgården. Och passade på att chilla i den blå gräsmattan i parken.
 
 
Och IDAG då?
Jodå, idag har jag varit på Orienteringstävling. IGEN. Jag vet, jag vet. Jag får passa mig så jag inte blir beroende. Men just idag hade jag lovat flera personer att för första gången i mitt liv springa en bana. Så det gjorde jag. Bara för att bevisa att jag kan. Det var dessutom fantastiskt härligt väder!
 
Men för att inte riskera att springa helt vilse så tog jag med mig Pettersson som reservguide i skogen. Tog självklart tillfället i akt att komma först och få bättre tid än henne! YES!
Det var faktiskt väldigt kul, men jag tror jag kommer ha träningsvärk i benen imorgon.
 
Jag sprang en bana som var 3.9 km lång och på orange nivå. Ni som vet vad det betyder kan ju åtminstone låtsas att ni är imponerade, och ni som inte vet vad det betyder kan ju bli imponerade av att jag iaf visste vad jag sprang.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela