Vanliga dagar

Publicerad 2013-11-28 22:14:00 i Allmänt,

Veckorna bjuder på långa dagar eller inga alls.
Idag var en lång dag. Föreläsning, övning, körskola och sen en kvällsföreläsning. Phew.
Imorgon är det ingen dag alls. Bara en fredag. Ingenting mer.
 
Men jag ska iofs först till studievägledaren (trots att jag redan fått svar på min fråga via mail) och sen till sjukgymnasten (fast jag har bokat läkarbesök nästa vecka istället). Så jag kommer nog inte sitta helt sysslolös imorgon ändå. Skönt det!
 
Igårkväll var jag och JonteB på bio! (Mitt fjärde biobesök de senaste tre veckorna..). Pettersson hade varit så gullig och skänkt oss biljetter till förhandsvisningen av en film som ingen har hört talas om och som ingen vet hur man uttalar. Philomena. Helt okej film ändå. Överraskande  bra!
 
Eeh.. Jaa.. det var nog allt för idag.

Minusgraden

Publicerad 2013-11-26 10:02:20 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!
Det är en HALV minusgrad ute. På tok för kallt för mig.
Här inne är det bara 19 grader - DET är kallt! För att vara inomhus alltså. Jag tänder varenda liten lampa och sätter på alla elektroniska apparater i hopp om att de ska avge lite värme åt mig.
Jag märker ingen skillnad, förutom att det blir väldigt ljust härinne.

Snabbrepris

Publicerad 2013-11-23 22:57:39 i Allmänt,

Efter lite CandyCrush-spelande tillsammans med Patrik och Jim igår så kändes dagen lite roligare.
Jag gick hem och fick middag serverad och hade sedan filmkväll med JonteB.
 
Idag klev jag upp sent. Åkte genom hela Lund bort till Blekingska och åt brunch. Superdålig brunch. inte värt 50 kr. Men pannkakorna var goda i alla fall!
 
Sen blev det (fönster)shopping på stan och soffhäng resten av dagen.
 
Nu? Läggdags.

Trötthet

Publicerad 2013-11-22 11:03:36 i Allmänt,

Idag orkar jag ingenting. Jag är så trött, verkligen supertrött.
Jag känner mig stressad trots att jag inte har något att göra egentligen. Den där inre stressen, ni vet.
Dessutom är jag matt i hela kroppen. Kanske för att jag är så himla trött, kanske för att jag även har ont i halsen och troligen kommer bli/är sjuk.
 
Det är helt enkelt ingen rolig dag idag. Knappt en rolig vecka ens.

Språkmix

Publicerad 2013-11-21 20:15:00 i Allmänt,

Jag sitter just nu på föreläsning i kvällskursen. Föreläsaren är en Engelsman - med svensk mamma - som har bott i Danmark. Det är en ordentlig blandning av språk när han pratar. I love it!

Ångerrätt

Publicerad 2013-11-20 09:37:00 i Allmänt,

Lärde mig att backa rakt och runt hörn igår. Äsch, det är väl ingen konst.
Men jag är fortfarande rädd för korsningar. Borde kanske låta bli att nämna det för körläraren. Jag tycker förresten väldigt mycket om min körlärare. Hon är snäll, lugn men har ändå humor och skämtar ibland.
 
Ikväll ska jag på bio! Nya Hunger Games (Catching Fire) har premiär idag, och vi har biljetteeeeeeer! Jag och tjejerna ska äta scones (eller hur blev det??), köpa godis och sen se på bio. Mysigt! Om man nu kan kalla sådana filmer för mysiga...
 
Nu ska jag försöka returna en bok och sen åka till skolan. Jag hoppade ju av en kurs i fredags, IGÅR fick jag kursboken. Skoj. Vad kul! Jag försöker utnyttja ångerrätten och returnera till CDON, men de har verkligen inte gjort det lätt för en...

Tur i oturen

Publicerad 2013-11-18 11:25:00 i Allmänt,

Min order från CDON hade skickats från lager idag. TUR!!
Fast jag skulle egentligen avbeställa den.. OTUR!
 
Killen som ska laga fläkten kommer imorgon. TUR!!!
Han kommer kl 7:30..... OTUR!!
 
Förresten så sparkade jag på en plastpåse igår så att en bit av min tånagel lossnade från tån. Mhm. Jag är en fjärdedels tånagel mindre nu.

Fredagkväll

Publicerad 2013-11-15 23:00:41 i Allmänt,

Ullared igår var SMOCKAT! Med saker. Och folk.
Men det var inte så farligt ändå. Folket altså. Sakerna var bara bra!
 
Jag, Jenny och JonteB fyndade massor av roliga saker! Och sen åkte vi hem. Bra dag, minsann.
 
Idag har jag mest legat i sängen. Har känt mig ledsen idag. (Och det beror inte bara på att reservdelen till min köksfläkt inte leveredes som utlovat...men det spelar ju in?). Så jag valde horisontellt läge hela dagen. Förutom en promenad på typ 1 timme där jag ventilerade det som bekymrade mitt huvud.
 
Så, lite friskt luft och massor av TV. = Glad Linda.
Jag valde också att hoppa av en av kurserna jag läser. Det är onödigt att läsa 125% när jag inte behöver det, tycker att kursen suger utterpung (ursäkta ordvalet) och dessutom borde lägga tid på körskolan istället. Bra beslut, Linda. Du kommer växa upp till en mycket klok (och antagligen rik) kvinna.
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Allt vilande idag har gjort mig trött. Dessutom har jag huvudvärk.

jaså

Publicerad 2013-11-12 22:22:07 i Allmänt,

Men HEJ! Jag har mycket att göra men gör ingenting. Det där med att ta tag i saker.. Och regnet öser ner konstant om dagarna, det stör inte mig särskilt mycket förutom att jag blir så kall. Gillar inte kyla. Jag gillar regn, men inte kyla. Måste ta tag i saker.

Två ärenden

Publicerad 2013-11-09 13:32:25 i Allmänt,

Jag har två saker jag vill ta upp idag, det första är att jag vill skryta om vilken FANTASTISK bilförare jag är. Jag är rent utav en naturbegåvning. Tycker att jag kommit långt på så kort tid. Om jag får säga det själv. Får ju dock fortfarande lite lätt panik i stora korsningar, men sånt är väl helt normalt? Hähähä. Nästa vecka ska jag lära mig backa.
 
Sådär. När vi nu slagit fast vilken fantastisk människa jag är, så kan vi gå vidare med nästa punkt. Min KÖKSFLÄKT!
SOM jag har tjatat om min köksfläkt. Den driver mig till vansinne med sitt surrande. Men ingen annan verkar ta notis om den, så jag har undrat om den kanske surrar på en frekvens som bara jag hör?? Finns det såna köksfläktar? Eller såna frekvenser?
Hursomhelst så var det till sist Jimmyboy som fick mig att slänga iväg ett mail till bovärden. Och nu sitter jag här med en gul liten lapp som säger att min fläktmotor är "kass". Den är kass! KASS! DET VAR JU DET JAG SA JU!
Jag är inte störd. Jag inbillar mig inte saker (inte hela tiden iaf!).
Så nästa vecka kommer någon hit och mekar med den.
 
Livet är bra just nu.

Biobiljett

Publicerad 2013-11-05 23:41:31 i Allmänt,

Idag har jag vunnit en biobiljett.
Det gjorde även Sofie1 och Pettersson. JonteB däremot vann två. Känns ju lite orättvist.

IKEA

Publicerad 2013-11-04 23:01:02 i Allmänt,

JonteB har ju flyttat i helgen, men ändå var jag tvungen att ÖVERTALA honom att han behövde ta en svängom till IKEA idag. Som om man behöver en anledning för att åka dit?
Dessutom har vi ju Majsan (namnet på bilen som vi har vårdnaden om på obestämd tid!) så det är ju typ superenkelt att ta sig till IKEA nu dessutom. FAKTISKT!
 
B köpte många saker, men jag köpte bara en blomma. Jag köper alltid en blomma när jag är på IKEA.

Sen körde jag typ 700 varv (TYP!) runt ett kvarter för att öva på upp- och nedväxling. Man skulle kunna säga att Moment3 på körskolan kommer gå SUPERENKELT!

Idag mår man!

Publicerad 2013-11-03 23:23:38 i Allmänt,

Jädrar i mig vilken dag det var igår!!
Jag, Abbe, Anders och Trollkarlen hjälpte JonteB att flytta. Det gick lätt och smidigt, särskilt eftersom det bara var fråga om en flytt på 100 meter ungefär.
Efter en halv dags bärande och lite flyttpizza på det så gick jag hem och sov en stund.
 
Sedan blev det FEST!
Det var dags för den årliga L-sittningen. Jag var den ENDA personen ur årskurs 5 där. Superskoj! Men jag var tredje äldst bara, så det är okej! Det blev såklart lambo på årskurs 5. Jag bara "Mm... tack.".
Jag bytte bordsplaceringen när jag trodde att ingen såg (men det gjorde de förstås, men ändå!) så att jag fick de ultimata bordsgrannarna. Lite gammalt, lite nytt. Och den jag bytte bort blev utslängd från sittningen sen, så tur jag slapp denne.
 
Bästa bordsgrannarna. Sociala MobilKlubben!
 Sen spårade det ur.
 
Jag fick nya vänner i kö till toaletten också. Toalettköer är sjukt underskattade. Fatta vad trevligt man kan ha där.
På eftersläppet sen glömde jag visst bort att dansa. Istället blev det ett par shottar och sen hängde vi mest ute i rastgården istället?! Vi diskuterade "snyggast på L-vägen" och tydligen så är det INTE jag?? WHAT?? 
På vägen hem blev det Donken-mat, såklart. Och idag vaknade jag upp med tungt huvud, men inte i närheten så tungt huvud som JonteB. Hähähä.

Fredagar utan fest

Publicerad 2013-11-01 22:03:32 i Allmänt,

Det är fredagkväll och jag går över ett studentområde iklädd myskläder. Alla andra är maskeradklädda och påväg på fest. Kanske kan jag lura i dem att jag också är på väg till fest (utklädd till mysmonster?) och inte alls på väg för att äta glass och se på film?? Äsch. Jag ska på fest (sittning till och med) imorgon istället. Då jäklar!! Men först ska jag hjälpa JonteB att flytta. Det har utlovats flytt-shots. Episkt. Men som sagt, ikväll blir det soffan.

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela