Dålig sömn och dålig lampa

Publicerad 2014-12-09 09:34:32 i Allmänt,

Jag var i skolan kl 8 idag. Men jag vet inte om det var hela jag som var där eller bara kroppen för det kändes verkligen inte som om huvudet hängde med. Jag sov riktigt pissdåligt i natt. Somnade runt kl 1 och vaknade flera gånger. Tillochmed en gång när mitt HayDay-spel på mobilen plingade till. WTF, det har aldrig någonsin väckt mig tidigare, varför just i natt?!
 
Klev ändå upp kl 7 imorse, trots dålig sömn. Efter att jag hade klätt på mig så låg jag i sängen och stirrade i taket och funderade på om jag verkligen skulle åka iväg eller om jag skulle krypa ner under täcket igen. Eloge till mig för att jag insåg vilket slöseri det hade varit att gå och lägga mig igen... Duktig Linda! 
 
Morgonen/förmiddagen här i skolan har jag ägnat åt att stirra i väggen (slöseri att stanna hemma och sova? Mm, visst...) och att maila min bovärd. Lampan utanför min ytterdörr tänds inte förrän kl 17 på dagarna och då är det liksom redan beckmörkt ute vilket gör att jag inte ens ser nyckelhålet på min dörr när jag kommer hem från skolan. Jag bad honom ordna det igår och fick till svar att elfirman varit där och ändrat inställningarna så att lamporna tänds när det blir mörkt. Men när jag kom hem kvart i fem igår så var det - gissa? - släckt. 
Så idag mailade jag igen och sa att det inte fungerade. Nu har jag återigen fått svar om att elfirman varit där och "fixat"... Spännande att se om det funkar i eftermiddag!! 
 
... Sorgligt att det mest spännande i mitt liv just nu är att se om en lampa fungerar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela