I Vimmerby

Publicerad 2014-12-21 19:05:25 i Allmänt,

Ja, jösses.. det har verkligen gått på tok varje dag den här veckan.
Jag har slagit sönder glas, glömt mina vantar ute i regnet en hel natt, missat bussar, åkt med försenade tåg, min dator har dött (men återuppstått) och idag pajjade även min mobil (45 minuter ägnade jag åt att återställa den. Längsta 45 minuterna i mitt liv. Ingen panik!). Alltså, herregud. Finns det något slut på eländet?
 
I fredags, efter att min dator pajjat, så åkte jag hem till Vimmerby. Det är här jag sitter nu, i pyjamas eftersom jag inte ens brytt mig om att klä på mig idag.

Igår var jag och Mamma och inspekterade nya äldreboendet i stan, sen tog vi en svängom på marknaden och senare var vi på välgörenhetskonsert i kyrkan och åt sedan julbuffé. Minsann, minsann.
 
Ikväll kommer Lillebror hit till Vimmerby också, och jag tänkte tvinga honom till att hjälpa till att klä granen imorgon.
Dags att få till lite julfeeling liksom!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela