Inte ens ute är det solsken

Publicerad 2014-12-10 11:58:56 i Allmänt,

Min lampa fungerade igår! Wohoo, hejja bovärden! 
 
Igårkväll följde jag med JonteB till Änders och kollade på Champions League. Men jag var så himla trött så jag höll på att somna i soffan där.. 
Trots att jag var så trött så kunde jag inte somna när jag väl gick och la mig sen.. Det är inga långa stunder jag ligger vaken, ca 30 min (upp till 60 min) kanske. Men när det finns personer (JonteB) som somnar på 3 sekunder så känner man sig riktigt misslyckad när man ligger och stirrar i taket varje kväll. Speciellt eftersom jag också har kunnat somna direkt förr.
 
Tycker ni att det är väldigt mycket klagande från min sida nu på sistone? Jomenvisst. Det är så jag känner nu för tiden. Jag har framtidsångest och oro. 
Hur ska jag kunna betala min hyra i februari om jag inte får ett jobb? Hur ska jag kunna få ett jobb om jag inte skriver klart mitt exjobb? Hur ska jag kunna skriva klart mitt exjobb när jag har sån framtidsångest och oro?
 
Det är en stor, ond cirkel.
Men det blir snart bättre. Det kommer bli bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela