Helg hela veckan

Publicerad 2014-03-30 23:12:33 i Allmänt,

Igår var jag på orienteringstävling. IGEN?!! Jag är uppenbart störd eller bara influerad av mina vänner..
Men igår var det helt okej, för Pettersson-Johnsen var med. Medans Pettersson och JonteB sprang riktiga tävlingar så snörade jag och Johnsen på oss skorna och GICK en öppen bana. Ingen press, ingen stress! Trots att vi gick i slowmotion så kom vi ändå inte sist. Själva orienterandet var vi lite föör bra på! (Får ta högre svårighetsgrad nästa gång!) (Vadå nästa gång?) (Det blir ingen nästa gång!) (Kanske!)
 
 
Efter att JonteB och jag återhämtat oss i ungefär 5 minuter så åkte vi ut på roadtrip. Det var fantastiskt väder ute, så vi åkte ner till Smygehuk, tog onödigt många bilder vid Sveriges sydligaste udde och sen åkte vi hem igen! Rakt genom halva Skåne. Massa små, små vägar upp och  ner och över och genom landskapet. Fantastiskt vackert!
 
 
 
Med den aktivitetsnivån igår så kanske vi borde ha legat på latsidan idag? MEN ICKE! Först ett par timmars rensande i mitt förråd och sedan gav vi bilen Majsan en rejäl omgång i den manuella biltvätten. 
Och så avslutade vi helgen med en bio med ett gäng vänner. Det blev filmen "The Grand Budapest Hotel". Mycket bra film!
 
 
 
 

Tentaresultatet

Publicerad 2014-03-28 22:37:05 i Allmänt,

Hej Fans!
Jag KLARADE TENTAN!!! Tentan som gick bättre än jag trodde, men sämre än jag hoppats - jag klarade den ändå!!! Med ungefär noll marginal! Okej, exakt noll marginal!! 3.0 poäng. PÅ PRICKEN GODKÄND är det enda som behövs.
 
Så jäkla stolt över mig själv. Jag har haft den kursen efter mig i 3 år, men aldrig skrivit tentan. Och så klarar jag den på första försöket.
 
Detta kräver några coola hashtags; #winning #thebest #awesome

Risk1

Publicerad 2014-03-28 09:07:49 i Allmänt,

RAAAST! Sitter just nu på Trafikskolan och har riskutbildning. Otroligt inspirerande och lärorikt!! (Eller??) Jag är iaf inte äldst, för två tjejer utbrast "ÅÅÅH, vad skönt att jag inte är den enda som snart tar examen..". Haha. Alla de andra bara "asså, jag tar studenten i sommar". Haha.

Ännu en dag

Publicerad 2014-03-27 09:04:44 i Allmänt,

GOOOODMORGON!
Jag ligger fortfarande i sängen. Känns ju onödigt att gå upp för tidigt, lliksom.
Grannen däemot - han är uppe med tuppen! Musiken på högsta volym, dunka, dunka, dunka! Härligt med lite morgonfest!
 
Nu tänker jag kliva upp, ta en dusch och sen göra något halvvettigt av denna dagen!
 

HÄJ

Publicerad 2014-03-25 13:50:33 i Allmänt,

Tjabba!
Jag hade gett mig själv en Time-out som skulle sluta igår. Men den slutade visst inte, för det känns fortfarande som om jag har timeout!
Egentligen handlar det mest om att jag ska ta och rycka upp mig och se till att ta tag i saker och ting. Men det låter ju väldigt ansträngande så det är nog det också.
 
Nu tänker jag åka hem från skolan och läsa körkortsteori och baka kakor. I valfri ordning.

Hälgen

Publicerad 2014-03-23 22:56:09 i Allmänt,

Sylvia kom ner ända ifrån Jönköping i torsdags för att hänga med mig! Så vi har hängt här i Lund. och i Bjärred och i Malmö eftersom jag mer eller mindre tvingade henne att köra bil i rusningstrafik! (YEAH!! You go girl!) Sen hängde vi lite i Köpenhamn också, och så lite mer häng här i Lund! Har varit såå roligt och verkligen på tiden. <3

Blivande rallyförare

Publicerad 2014-03-19 22:20:33 i Allmänt,

Idag gjorde jag halkbanan. Jag var så nervös att jag ville spy...
Inte för att jag trodde det skulle vara läsigt.. mest för att det gjorde mig nervös bara.
 
Hade hur som helst väldigt roligt. Fick prova att hänga upp&ner i en voltad bil, köra på fiktiva älgar och dagisbarn och sladda runt, runt, runt! Det sistnämnda var helt klart roligast. Ska nog bli rallyförare istället.

Trött

Publicerad 2014-03-18 18:26:49 i Allmänt,

TRÖTT!! Jag var i skolan strax innan kl 11, jobbade till strax innan kl 15. Bra dag. Gick då hem och la mig i sängen och sov en halvtimme. Smart. Nu är det snart dags för kvällskurs.
 
Och imorgon?
HALKBANA! Weeeeeeeeeiioooooo!

Söderåsen

Publicerad 2014-03-18 09:26:03 i Allmänt,

Ny vecka och redan tisdag! Har varit lite halvkrasslig de senaste dagarna, dessutom har jag ingen aning om vad jag ska göra nu. Med mitt liv. Har liksom mentalt kört fast.
Men det lossnar nog snart..
 
I söndags var jag på orienteringstävling! Eftersom jag var krasslig i halsen så hade jag en fantastiskt bra ursäkt för att själv slippa orientera och istället bara sitta i en stol och njuta av solen!
 
Här är JonteB på väg in i mål! HEJJA HEJJA!
 
Efter att JonteB frivilligt orienterat runt i skogen i 10 km så tog vi en promenad tillsammans i Söderåsens Nationalpark. Det är tredje nationalparken vi besöker på ett år! (+ Norra Kvill, och Dalby Söderskog). Vårt mål är att någon gång i livet ha besökt ALLA sveriges nationalparker. Bra mål. Lycka till med det!
 
När jag satt här så rullade min vante iväg...
 
Men jag hittade vanten igen! Men vill gärna påpeka att det faktiskt var jättebrant här på denna bilden...
 
Kan tänka mig att det är fruuuuktansvärt vackert här när våren är lite längre gången..

Lördag

Publicerad 2014-03-15 10:31:17 i Allmänt,

Tentan igår gick bättre än jag trodde, men sämre än jag hade önskat. När jag fick se facit igåreftermiddag så tror jag att jag har fått 2.9 poäng (Av totalt 6.0). TVÅ KOMMA NIO?!! det är en enda liten 0.1 poäng ifrån godkänt. FML. Men jag väntar väl tills den är ordentligt rättad och ser om de är snälla mot mig. Kanske får extrapoäng för att jag ritade så fina grafer??
 
Hur som helst så var det iaf slutet på tentaveckan, och det firades med att jag åkte till Malmö tillsammans med JonteB, Abbe och Änders! Vi drack öl (okej, cider) och åt bästa hamburgare NÅGONSIN på Texas Longhorn. Sååå gott. Efteråt tänkte vi ta en pub eller något, men istället gick vi på bio och såg filmen 300: Rise of an empire. I 3D, så det var rätt häftigt. Och en helsikes massa blod! Blod, blod, blod, överallt.
Det var killarna som valde film.

Hejhopp

Publicerad 2014-03-13 22:48:00 i Allmänt,

Efter två treo, en risifrutti och 5 timmar kände jag mig ändå rätt pigg idag. Jag fick ett sånt där riktigt bra floooow igen och räknade en himla massa mattetal. En extenta som jag gjorde fick jag 5 (av 6) poäng på. HUR BRA?? Hade den tentan kommit imorgon så hade jag fått högsta betyg. Sedan gjorde jag en annan extenta och fick 1½ poäng på. Inte riktigt lika bra. Inte alls  bra, faktiskt. Med andra ord kan det gå hur som helst imorgon.. Men hej hopp, hoppet lever!

Godmorgon

Publicerad 2014-03-13 08:37:51 i Allmänt,

Hej.
Jag har hittills gjort 17 extentor, men känner mig ändå osäker inför tentan imorgon.
Idag vaknade jag dessutom kl 06 med migrän. Det finns behagligare sätt att vakna upp på.
 
 
Jag gick till skolan ändå. Så nu sitter jag här. Trött som ett as, huvudvärk värre än ett kärnvapenkrig och känner mig hopplös inför tentan.
 
Jag har haft bättre dagar!

Tillbaka till ryggproblem

Publicerad 2014-03-12 08:38:03 i Allmänt,

Igår var jag hos ortopeden. Blodprovet, som jag nästan offrade en vänsterarm för, visade att jag är fullt frisk. Jag fick även se mina röntgenbilder, och "så får de se ut".. Kul formulering. Det var helt normalt, allting. Jag är uppenbarligen frisk som en nötkärna!
Så varför gör då mitt lår/skinka så ont hela tiden?
Det är nog problem med ryggen. Antagligen. Någon felbelastning säkert.
Så jag fick ett telefonnummer till en sjukgymnast.
 
Eller, nej. Jag fick namnet på en sjukgymnast. Numret fick jag googla själv!

Jodåsåatt

Publicerad 2014-03-10 18:05:14 i Allmänt,

HEJHEJ hemskt mycket hej!
Vilket härligt väder det är och vad härligt det är med tentaperiod!!
Jag sitter och räknar extentor och det är ungefär varannan tenta som går bra och varannan som går dåligt.. SÅÅ hur kommer då riktiga tentan på fredag att gå??!?!?! SPÄNNANDE!!
 
I lördags var det melodifestival-final, och jag missade inte en sekund!! Jag hade önskat att Ace Wilder skulle vinna, men Sanna kan väl få vinna för en gångs skull då. Okeeeeej dåååå!
 
Mello-häng med Mello-gäng!
 
Resten av helgen har jag faktiskt suttit i skolan och pluggat, och även hela dagen idag. My life is amazing!
Det har varit nästan 15 grader varmt och strålande solsken idag, så jag tog faktiskt en solskenspromenad mitt på dagen och åt GLASS på en parkbänk. Eeeeh, hashtag vår! #vår!

Värsta bra flow

Publicerad 2014-03-07 13:21:53 i Allmänt,

Hej på er! Jag är typ skitbra just nu. Är inne i ett värsta bra flow då det går skitbra att plugga. VÄRSTA BRA!
Är lite mer positivt inställd till livet också, vilket definitivt är en förbättring från senaste veckor.
Jag har en vecka till tentan och det känns ändå inte helt hopplöst. KAN nog klara tentan, någon gång. Någon gång i livet kommer jag klara min sista mattetenta. Yepp!
 
Imorse var jag i skolan kl 7:45 för att få tag i ett grupprum. I skolan INNAN kl 8. Fattar ni vilken hets det är på studieplatserna här på LTH, i tentaperioder?
 
Men, som sagt. Dags att fortsätta fokusera. Jag har ett grymt bra flow just nu.
 
Superfokuserade!

inställning

Publicerad 2014-03-04 22:05:53 i Allmänt,

Nu börjar det närma sig tenta (tenta nästa fredag, om 1 ½ vecka) så nu har jag gått in i pluggmode! Jag tänker plugg, äter plugg, andas plugg, sover plugg. Hur nu det går till. Och frågan är om det inte varit bättre att alltd vara i ett pluggmode för att på så sätt slippa ha en anings panik den sista veckan?
 
Hur som helst så har jag bestämt mig för att ta tag i mitt dåliga humör. Kan ju inte gå runt här hur länge som helst och känna mig deprimerad. Allting handlar om INSTÄLLNING!
Tänk glada tankar! Så enkelt är det.

Helgen

Publicerad 2014-03-03 11:01:21 i Allmänt,

I fredags såg jag Jesper Rönndahl med "Hej Framtiden!". Det var väldigt roligt!! It all makes sense nu när jag vet att hela världen är en betaversion! hähä.
 
I lördags roadtrippade jag, JonteB, Andreas och Jenny till Åhus för en orienteringstävling. Jag följde med som coach, och tur är väl det för jag verkar vara den enda som läser PM, trots att jag inte ens tävlar.
På kvällen gjorde jag och JonteB vit chokladmousse - MUUUUUUUUUMS. Och såg på Andra Chansen. Nästa lördag är det final i mellon. Spänningen stiger. SPÄNNANDE!!
 
Så igår var jag på Bokrea. Det slutade med att jag köpte en ny skjorta och en kofta. Det verkar vettigt.
 
Och idag då!!! Idag är det måndag, jag har ont i benet, ont i armen och ont i magen. Det är inte många rätt idag inte. Men det går nog över. Lite matte i ett par timmar och sen kommer jag må tipptopp!!
 
 

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela