Cykelproblem

Publicerad 2016-06-27 23:12:49 i

Efter jobbet hade jag och Ducky bestämt oss för att gå på Friskis&Svettis utomhusgympa på Ribban (stranden). Det var jäkligt skönt. Lagom träningspass i perfekt träningsväder. 

När jag skulle cykla hem efteråt fick jag plötsligt totalt hjärnsläpp. Jag kunde inte komma på koden till kombinationslåset på cykeln. Det är därför man inte ska ha såna lås.. men jag hade ju låst upp den utan problem precis innan, så det var verkligen totalt hjärnsläpp. Efter några misslyckade gissningar fick jag promenera hemåt istället. 

Men sedan tog jag en MalmöByBike istället. Det är ett sånt där hyrcykel-system. man lånar en cykel på en station, cyklar och lämnar tillbaka cykeln på en annan station bara. Man får låna cykeln 1 timme, jag registrerade mig så sent som i lördags. Galet smidigt, jag tog en cykel och cyklade hem och parkerade den på stationen precis runt hörnet. 

När jag senare satt i soffan i lugn och ro så fick jag mail. Påminnelse om försenad återlämning. TRE mail om att jag inte lämnat tillbaka cykeln än.

Haha, alltså, jag orkar inte ens... 
Så min egen cykel står på stranden och jag får inte upp låset och MalmöByBike tror att jag har snott en av deras cyklar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela