HELG

Publicerad 2016-06-04 12:10:42 i

Jag har inte varit hemma de två senaste helgerna (Jönköping sen Luleå) så det känns konstigt att sitta här i soffan. HERREGUD, jag har inga planer! 

Jag får väl gå ut och lägga mig i solen och bränna mig. Kanske känner jag mig såpass galen att jag använder solskydd. 

Igår var jag kvar på jobbet till 17:30, sedan mötte jag och Ducky upp Ricky och Janne på Lilla Torg och åt mat och drack rosé. Mmmmums. Det var AW-priser, men de i baren glömde slå in det på våra glas så vi fick två glas vin som kompensation sen. Fyra glas vin för 150 kr. FINT SKA DET VARA! 

Ducky och Ricky behövde åka hem och panik-packa inför deras USA-resa, så jag mötte istället upp Tysken och spelade två rundor Shuffleboard och två rundor Biljard. Vi har ett perfekt utbyte av språk, han övar på svenska (men den är ganska bra nu) och jag får (försöka) lära mig tyska. Det går "ziemlich gut" om jag får säga det själv. 

Nu ska jag döda alla spindlar som flyttat in hos mig eftersom jag lämnade fönstret öppet hela natten...Det här såg jag i korridoren när jag kom hem i natt. Extremt nyfiken på hur det hände?! Det är precis utanför Grannens dörr, vilket borde göra honom till huvudmisstänkt, men han nekar.. så spännande saker som händer här på Carolikvarteret. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela