Liten update

Publicerad 2016-06-13 22:42:08 i

Igår gjorde jag en dum sak och idag fick jag höra en dum sak. Så dumt. 

Idag tog jag mitt första beslut om vilandeförklaring. Ett sånt beslut tar man om man måste vänta på att en annan fråga ska avgöras först innan man kan fastighetsbilda. Till exempel om en ny detaljplan är på gång... då förklarar man ett ärende vilande och så låter man det ligga längst ner i sin prioriteringshög tills detaljplanen är klar. Tillexempel. 

Ikväll har jag tvättat. Skulle egentligen gjort massa andra nyttiga saker också men istället satt jag i soffan och tyckte synd om mig själv och tröståt choklad. Jag har planerat väldigt länge att försöka ändra min livsstil lite. Tror att jag eventuellt skulle bli lite piggare utan alla dessa sötsaker jag tycker i mig. Som jag sagt tidigare; jag är fet på insidan.

Imorgon ska jag ringa massa samtal på jobbet. Det var ingen som svarade idag så har massa folk jag behöver få tag i imorgon istället.. KUUUL! På kvällen ska jag klippa mig. Funderar på att klippa kortkortkortkort. Men tror inte att jag vågar... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela