midsommaraftonen

Publicerad 2016-06-25 12:28:02 i

Jag hade en riktigt bra dag igår. Fast jag höll på att inte komma ut ur huset ens, för hissarna var sönder... (pga åskvädret kvällen innan?) Jag har ju inte lyckats hitta brandtrappan så jag vet inte hur man kommer ut utan hissarna.. men jag gick genom korridorerna till huset bredvid och använde deras hiss. 

Sedan firade jag midsommar med Pettersson-Johnsen med flera. (Markus, Jakob, Sandra, Rasmus och Jenny). Christofer är extremt traditionsbunden och jag brukar ju hävda att jag också är det så jag blev tvungen att äta sill och dricka snaps. Vi åt mat, drack drinkar, åkte till västra hamnen och badade (jag vaktade väskor bara) och sedan grillade vi och satt ute och åt. UTOMHUS. Sjukt. 

Grabbarna hade lyckats enormt bra med maten. Mums. 

Efter en härlig kväll gick jag hem bara för att upptäcka att hissarna fortfarande var trasiga. Fick en stunds panik där när jag inte visste hur jag skulle ta mig hem. Men efter en stunds letande så lyckades jag hitta brandtrappan. Hurra! Så jag bara inte kom hem utan jag har också identifierat närmsta nödutgång nu. Wow. Så bra... så här 1 år senare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela