onsdag kväll

Publicerad 2016-06-29 23:41:41 i

Huvudvärken/migränen höll i sig hela dagen. Jag vägrade gå hem och lägga mig. Om jag jobbade när jag var dödssjuk (eventuellt en mild överdrift) i december så tänker jag ju inte ge upp pga huvudvärk? Fick en treo av Pettersson efter lunch och det hjälpte lite. Men okej, jag gick faktiskt hem lite tidigare från jobbet. Flexade ut och gick hem och la mig. 

När jag mådde lite bättre nu ikväll, men inte helt, så tänkte jag 'VA FAN, Ont ska med ont fördrivas' och snörde på mig skorna och gick ut och sprang intervaller. 

Efter det hade jag ont i knät och mådde illa. Kändes mycket bättre. 

Men nu mår jag bra. 

Idag i jourtelefonen pratade jag med en i Piteå. Han undrade om vi skulle hinna ut i fält innan tjälen. Inte en susning sa jag, det är inte så stort problem med tjäle i marken här i Skåne. "Sitter du i Skåne?" skrattade han, "min svägerska som bor i Lund brukar kunna plantera blommor i sina rabatter samtidigt som jag säljer snöskotrar här i Piteå." 
Han sa att han skulle överväga att flytta till Skåne för att slippa tjälen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela