sammanträde Helsingborg

Publicerad 2016-06-02 23:06:12 i

Ytterligare en lång jobbdag. Vad är det ens för dag? 
Idag följde jag med och agerade protokollförare åt ännu en kollega på ett sammanträde. Helsingborg denna gång. Erika var där också, HEJHEJ Erika! 

Detta sammanträde gällde ersättningar som fastighetsägare ska få för det intrång som en ledningsrätt innebär. Ledningshavaren, den som äger ledningarna, ska betala ersättning till fastighetsägarna för den marknadsvärdeminskning och de skador de fått på sin mark. Lantmäteriet är den som ska besluta om hur hög ersättning det ska vara. Typ. Förenklat, men ni fattar grejen!

Vi hade sammanträdet i fullmäktigesalen i Helsingborgs rådhus. Alltså, den lokalen! PAMPIG! Jag har bara mobilbilder tagna i motljus som enda bildbevis. Men ni fattar. Annars kan Erika intyga. Jag menar, talarstol och fönstermålningar. Hur mycket ballare kan det bli?


Kl 20:00 var jag hemma igen. Till min 29.4 grader varma lägenhet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela