Shopping och solsken

Publicerad 2016-06-04 22:45:51 i

Idag köpte jag en sallad och smoothie på Salads&Smoothies (passande namn liksom) och gick och satte mig vid kanalen och lunchade i solen. Jag hade använt solkräm så jag är nästintill ännu blekare än vad jag var innan.. om det ens är möjligt. Antagligen inte. 

Jag gick en shoppingtur på stan och köpte nya klänningar. Kostar de bara 99 kr så får man lov att köpa två! Dessutom är jag skitsnygg i klänning. 

Efter lite chill i solen så åkte jag till plantagen och köpte nya krukor. Min avokadoplanta har vuxit ur sin kruka och behöver en ny. Men jag köpte ingen jord så det var ju inte mycket jag kunde göra med krukorna...

Hela kvällen har jag suttit hemma och tittat på How to get away with murder. Jag har haft två fönster öppna för att få in frisk luft och då STEG temperaturen till 30 grader i min lägenhet. Imorgon går jag och köper en fläkt. Eller två. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela