Våning 5

Publicerad 2016-06-25 22:06:25 i

Jag brukar tänka att jag hade velat bo på våning 9 (högsta våningen i det här huset). Måste ju vara mycket finare utsikt därifrån. 

Men denna helg är jag rätt nöjd med våning 5 eftersom hissarna fortfarande är trasiga. Herregud vad jobbigt det är att gå i trapporna. Särskilt i denna värmen. Brandtrapporna är inte särskilt ventilerade utan det är ett instängt, svettigt, trångt utrymme att springa upp och ner i trapporna i. Mmmm. Jag är nöjd med våning 5. 

Idag har jag varit och badat med Grannen och Pettersson-Johnsen. Jag tog revansch på badet i västra hamnen från igår när jag bara vaktade väskorna. Det var första doppet i år. Svinkallt. När jag kommit över chocken så var det riktigt skönt. Väldigt höga vågor så det var roligt. 

Lapp på hissarna i natt. "Planerat underhåll" my ass. Och inte någon förklaring till hur man ska komma upp istället. Jag var inte precis den enda som irrade runt och letade efter trappan. Trappan är liksom gömd bakom en dörr på utsidan. Väldigt logiskt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela