Ensam lördag

Publicerad 2016-10-22 19:35:25 i Allmänt,

Glad lördag på er allihop!
Det är lördagkväll och jag är helt planlös. Det gör mig inte så mycket, faktiskt. Och det gör mig extremt glad över att kunna säga det. Att jag har kommit till en punkt där det faktiskt inte gör mig något att sitta själv en lördagkväll. Givetvis hade jag gärna varit någonstans eller bara haft någon bredvid mig och druckit te.. (jag är ett stort fan av sällskap). men hey, jag behöver ingen. Jag är inte halv.

Jag vaknade ganska tidigt idag och ägnade hela förmiddagen åt att se ifatt en massa serier (Big Bang Theory och Vampire Diaries). Efter lunch gick jag en långpromenad i det fina höstvädret. Trots att jag inte gillar hösten så gör såna här dagar ändå mig glad. Jag var också inne och kollade nya ICA-butiken på Hansa. Den var fantastisk. Som en blandning mellan saluhall och matbutik. Gå dit! Den kommer garanterat konkurrera ut Caroli.. Vi får se. Vi får se.

Jag har även sovit middag idag, så lär ju bli superlätt att somna ikväll... inte. Och eftersom det är lördag har jag med rätta vräkt i mig ett halvkilo godis ungefär. Helt rimligt. Nu blir det popcorn och film och eventuellt somna i soffan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela