Måndag

Publicerad 2016-10-25 00:03:50 i Allmänt,

Swoosh så var denna dag borta. Jag behöver diska, har vi någon frivillig??

Jag är ledsen över att behöva meddela att denna onsdag _troligtvis_ är mitt sista pass i jourtelefonen. På något vis har jag blivit slumpmässigt utvald till att sluta.. (alla ska sluta till årsskiftet, jouren tas över av en annan avdelning, men jag och ett gäng andra ska sluta redan nu). Allt var väldigt skumt, särskilt också eftersom jag inte fått veta det förrän idag. Men det makes sense att jag är först ut.. jag kommer ändå inte kunna sitta alls i december, så då är det mest logiskt att någon av de andra stannar.

Men oavsett så är det väldigt sorgligt. Har suttit och svarat på allmänhetens frågor varje onsdag ända sedan slutet av februari. Jag gillar jourtelefonen, om ni inte förstått det..

Jahaja. Efter jobbet var jag på gymmet för första gången. Jag har ju varit på gymmet tidigare och varit på pass men idag var första gången jag var på gymmet gymmet liksom. Jag är stor och stark nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela