Matnatten

Publicerad 2016-10-29 14:00:00 i Allmänt,

Jag har glömt att berätta om nya grannen jag träffade i entrén i torsdags. Vi hade en sådär halv-awkward konversation som slutade med att vi enades om att han är skyldig mig två dörröppningar. ?!?

Igår efter jobbet så var det dags för matnatten! Kvällen när man besöker 10 olika restauranger och får smakprov ur menyn. Och köper lite vin på några av ställena också. Det är ett superroligt koncept. I år fick jag med mig Ducky&Ricky och Grannen (vanliga grannen, inte nya grannen!). Överlag var det fantastisk mat. De två första restaurangerna var överlägset bäst. Sedan kom det tre ställen med friterade bollar och jag skojar inte ens! Friterad crabcakeboll, krokett på gravad lax och friterad haggis. Uäh, haggis alltså. Men ändå var helheten fantastiskt! Se så taggade vi var:

Vi blev mätta. Jag hade roligt och det var god mat.

Nu är jag på väg hem till Vimmerby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela