Torsdag, dessa rubriker suger nu för tiden

Publicerad 2016-10-27 22:34:31 i Allmänt,

Idag mådde jag inte alls bra när jag vaknade. Jag mådde lite illa och var yr, typ. Vaknade redan kl 6, en kvart innan väckarklockan, och var uppe på toa och sköljde ansiktet med kallt vatten för att piggna till. Sedan kände jag bara FUCK IT och gick och la mig och sov en timme till. Jag tog sen på mig tröjan ut och in och hällde ut mina linser i handfatet. En sådan morgon, ni vet.

Mådde lite bättre senare på dagen.

Idag har två veckor gått sedan jag tog beslut i ett ärende som troligen blir överklagat. Två veckor kvar av överklagandetiden. Spänningen stiger.

Jag åt godis till middag. Tyckte jag förtjänade det för att ha mått så dåligt imorse. Men å andra sidan, hade jag mått bra så hade jag förtjänat det även av den anledningen. Jag som verkligen har dragit ner på godiset en hel del får en väldig återfall nu vid halloween och godishögtider.

Pratade även en lång stund med JonteB på telefon ikväll. Fick en lång uppdatering om hans liv nu, det var väldigt kul för vi har inte haft tid att höras på jättelänge. Vi lever så olika liv numera. Det är kul att se hur allting har blivit, hur vi båda två är precis där vi vill vara. Jag är stolt över oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela