Akta: Nymålat

Publicerad 2017-07-13 22:14:53 i Allmänt,

Jag kanske är arbetsnarkoman? Nä. Jag tror inte det. Men jag ifrågasatte mig själv när jag gick hem från jobbet kl 16. "Borde jag inte stanna och jobba lite till?". Men jag bestämde mig ändå för att åka hem. Så jag är uppenbarligen inte arbetsnarkoman. Men jag var på jobbet kl 6:45 imorse. 


*paus för att chocken ska lägga sig hos er*

Jag kände inte alls för att träffa målaren imorse. Vem vill träffa någon överhuvudtaget innan 7 på morgonen? Så jag såg hursomhelst till att gå hemifrån långt innan han kom. Och alltså var jag på jobbet okristligt (allt är relativt) tidigt. Men det var skönt. Jag var knappt trött för jag somnade löjligt tidigt igårkväll. 

När jag kom hem från jobbet hittade jag min extranyckel i postfacket så jag förstod att målaren var klar. ÄNTLIGEN. Vad vacker min lägenhet är nu. Efter 1,5 år har de äntligen fixat tapet-helvetet. Jag trodde att jag hade vant mig vid hur det ser ut, att jag inte längre la märke till det. Men när det nu äntligen är fixat och lägenheten är nymålad så inser jag hur otroligt irriterad jag har varit på det och hur mycket det har stört mig. Nu känner jag mig lättad. Jag är fortfarande övertygad om att de inte har fixat ytterväggen, vilken var problemet från första början. Så jag tror ju att fukten kommer komma tillbaka. Men det är okej. Jag tänker inte bo kvar här då när de tvingas sanera hela lägenheten. 

Kvällen ägnade jag åt att flytta tillbaka alla mina möbler och dammsuga och damma lägenheten. Var ju ett rätt bra tillfälle när alla möbler ändå flyttades runt. Jag tror inte min lägenhet har varit så här dammfri sen jag flyttade in! Imponerande. 

Något annat roligt? Jag flyttade lite semesterdagar. Jag har nämligen bokat en charterresa! Ska åka till Sardinien med Mamma&pappa i slutet av augusti. En vecka med all inclusive. Jag längtar så enormt!! Semester med föräldrarna? Det blir kul! Det ska bli sååå skönt. 

Men innan dess ska jag ju även till Albanien med Ducky och Johnny-boy. Två utlandsemestrar samma sommar? #Life

Rolig bild: målarens fingeravtryck på min lampa.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela