Godmorgon Världen!

Publicerad 2017-07-23 09:50:15 i Allmänt,

Herregud, Jenny var tyst som en ninja igår morse. Jag vaknade halv 5 av att ytterdörren stängdes. Somnade om lika fort igen. 


Precis som planerat gick jag inte upp förrän till lunch. Det var för molnigt för att sola och för varmt för att ligga i sängen så istället åkte jag till Ikea. Jag hamnade på samma buss som Lenny som helt random också skulle till Ikea. Trevligt med lite sällskap och vi taggade inför 90-talsfesten nästa helg. TAGGA. 

På IKEA fanns inte alls det jag tänkte köpa så istället spontanköpte jag tre krukväxter. Rimligt. 

På kvällen gick jag hem till Pettersson-Johnsen och gosade med bebis-Ludde medans de andra fick göra maten... också rimligt. Ludvig sov som en stock i min famn och jag övervägde att aldrig ge tillbaka honom.. men blev tvungen till sist. Jag har en strikt inget-blöjbyte-policy. Tydligen. Det var hursomhelst en mycket trevlig kväll. 

Idag vaknade jag kl 7. Rimligt. 

Det är mycket som är rimligt nu för tiden. 
Jag har legat kvar i sängen och kollat på Bones, men nu är det nog dags att kliva upp och carpa diem. Kanske ner och se om det finns en tvättid ledig? Wild sunday. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela