Minisemester

Publicerad 2017-07-10 21:35:41 i Allmänt,

Vad orimligt skönt det känns med ledigt ett par dagar extra. Kan det vara så att jag varit lite stressad på sistone? Eller orolig. 

Det är hur som helst skönt att vara iväg och vila lite. Och då menar jag inte ligga still och vila. Det finns annan vila än den som innebär att man sitter still. 

Igår blev jag upplockad i Linköping av Walterssons. Vi åkte upp till Ösmo, hem till Lillasyster och Ted. Vi gjorde inte så mycket mer än gick ut och lekte i lekparken, laga mat, leka och se på film. Men jag somnade ändå i soffan redan innan kl 21. 

Idag begav vi oss iväg tidigt för att hinna med den tidiga färjan ut i skärgården. Åka båt båt båt båt båt. Vi hoppade av på Nottarö, tittade på Storasysterns kollegas stora båt, hade picknicklunch i solen, solade, brände oss, "badade" (skojar inte, det var svinkallt! Slängde mig i och sprang upp igen!) och njöt av sommaren. Sen drack vi sommardrink innan vi tog båten tillbaka och åt pizza till middag. Sedan blev det Bolibompa och efter det har vi suttit i soffan och ätit chips. Bägge systrar har redan gått och lagt sig (innan halv 10, vad är det här?!?) men jag och Jörgen kämpar. Han ser på någon konstig serie men jag låtsas inte ens att jag tittar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela