Dom sa att du sa

Publicerad 2017-05-30 22:24:32 i Allmänt,

Idag var jag en superduper bra kompis och gick på lägenhetsvisning åt Johnnyboy. Han har fått jobb i Malmö och ska flytta hit igen. Men hur lätt är det att få lägenhet när det är obligatoriskt att närvara på visningen och man inte bor i Skåne? Tur att han har en så himla bra vän med flexarbetstid. 


Synd bara att vännen inte riktigt hade några flextimmar att ta av.. 

Lägenhetstittandet tog knappt en kvart så kl 15 gick jag hem. Övervägde att åka tillbaka till jobbet och faktiskt jobba istället för att slösa med flex så, men jag bara NÄÄ JAG VILL HEM OCH LIGGA I SOFFAN. Så det gjorde jag.

Jag var hemma så löjligt tidigt att jag hann ligga i soffan, städa köket, ligga mer i soffan OCH till och med ut och springa en runda. Och sen låg jag i sängen resten av kvällen. Så himla effektiv dag så det är inte klokt. Dags att införa 5-timmars arbetsdag... 

Är förresten självdisciplin någonting man har eller någonting man skaffar sig?

Och förresten2 så behöver jag hitta någonstans trevligt att springa. För tillfället springer jag ut mot industriområdet. Där är ju trevligt, förstås, men lite variation kanske.. 

Förresten3 så gick jag precis med i Sunfleet. Det är en bilpool. Men upptäckte sen att de bara har automatväxlade bilar här i närheten. Automat?? Hur kör man då? Verkar livsfarligt. 

Hamnade mitt i en grönsakmarknad på väg till lägenhetsvisningen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela