På det igen!

Publicerad 2017-05-07 21:50:26 i Allmänt,

Men herregud, läste denna veckans inlägg här. Vad har det varit med mig denna vecka? 


Nya tag nu. Helgen har varit fiiiin så jag känner mig redo för ny vecka. Måndag imorgon ju. Vad är det jag brukar säga? Ny vecka, nya bekymmer! 

Jag hittade på en ursäkt idag för att slippa städa. Såklart. Klassisk Linda. Istället åkte jag till IKEA med Jullan. Hon ville hitta på något och jag ville shoppa upp mitt presentkort. Jag köpte lite blandade grejer. Mer saker i min lägenhet var precis vad jag behövde! Hehehehe. Förresten måste jag verkligen göra mig av med min gamla säng. Den ligger kvar vid fönstret. Jag använder den visserligen, det är nämligen superskönt att ligga där när solen skiner. Men ändå.. två sängar i en etta känns lite väl onödigt. Lite. 

Väl hemma igen så städade jag lite ändå. I brist på andra saker att göra typ. Men blir mest plocka lite här, plocka lite där.. och dammsuga runt alla grejer. Blir ju knappt städat av det. Vilken gris jag är. JAG ÄR FÖR FAN ETT KAP. Har andra bra egenskaper, borde kanske framhäva dom istället. 

Jag köpte en murgröna på IKEA. Den får stå ovanpå hyllan tillsammans med den ljusskygga aloe veran och en annan växt som plötsligr började tycka solen sken för mycket i mina fönster. 

Bra egenskap: jag bryr mig om mina växter. 

Jag kommer bli en Crazy Plant Lady..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela