Rubrik

Publicerad 2017-05-28 22:31:34 i Allmänt,

Igårkväll drack jag vin hemma hos Ducky. Sedan mötte vi upp Tysken och gick till Paddys (efter toapaus på Fagans). Ducky gick hem men jag och tysken gick till HIPP. 


Det var inte ens kul. Jag var egentligen inte på humör för utgång överhuvudtaget men trodde jag skulle komma i stämning. Men var alldeles för nykter för att palla bli knuffad och trampad på inne på hipp. Var hemma och la mig strax efter kl 2. 

Idag har jag haft migrän halva dagen. Men har också städat här lite. Märker ingen skillnad för det ser fortfarande för jävligt ut. Men jag putsade till och med 1 fönster. Orkade inte alla fyra. Nöjde mig med det i mitten... 

Ikväll gick jag och ut och sprang en runda. Har upptäckt att jag får ont i knät av att powerwalka men inte av att jogga. Intressant. GÅR jag på fel sätt? Jag orkar inte jogga mer än ett par kilometer men skam den som ger sig. 
Det var fortfarande lite för varmt ute så jag blev så djävulskt svettig. Givetvis är det när man är trött och svettig som man möter en av de trevliga grannarna i hissen. Men jag fick det att låta som om jag sprungit milen. Jag inbillar mig att han blev imponerad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela