Så kunde det ju vara

Publicerad 2017-05-17 23:16:51 i Allmänt,

Träningsvärken är inte nådig idag. Den sitter i nedre del av låren och i ländryggen. Helt normalt. Skulle säga att jag totalt sett är i utmärkt form. 


Bra dag idag. Det var varmt ute. Vi nöjde oss med halvtaskig vår och är nu redan på sommaren. Jag åt lunch på Vapiano. Say no more.

Efter jobbet åkte jag och Brånis till Gustav Adolfs Torg där det är International Street Market denna vecka. Mat. Mat överallt. Vi åt en hyfsat god spansk paella. Hoppas på att hinna äta från det franska tältet någon dag, för det luktade fantastiskt!!! Tror det var dom som stank vitlök lång väg. Det låter väl fantastiskt? 

Efter att ha promenerat bort till triangeln vände jag hemåt. Men kände Duckys närvaro (Okej, hon smsade mig precis då...) så jag mötte henne och tog en fika på Espresso House istället för att gå hem.

Till sist fick jag ändå ta den där plågsamma promenaden med träningsvärk hem. Hann sen se två avsnitt av min nya favvoserie "13 reasons why". Har du inte sett den än så se den! Det är inte ett förslag, det är en befallning. 

Nu längtar jag efter att få sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela