Söndagen

Publicerad 2017-05-14 22:54:35 i Allmänt,

En era är slut. 

Igår såg jag INTE Eurovision. Det här är det yttersta beviset på att jag verkligen är en Ny Linda. Det gjorde inte ens något att jag missade det. 

Ducky kom över till mig och vi drack vin och gjorde youtubespellistor. (Någon av oss måste skaffa Spotify...). Meningen var att vi skulle möta upp Tysken men vi fick inte tag i honom. Han ringde mig tydligen kl 01:29 men då dansade jag så jag märkte det inte. Har fortfarande inte fått tag i honom så jag vet alltså inte vad som hände honom igår.

Ducky och jag gick till Paddys först. Där är jag väldigt ung. Väldigt ung i jämförelse med vilken typ av människor som hänger där. Men det är ett trevligt ställe och efter ett tag sjönk medelåldern lite i alla fall. Vi träffade på en lantmätare. Han och hans vänner skulle gå till HIPP så vi följde med. Det är bara över gatan. Jag älskar Hipp! Jag har bara haft kul där! 

Mitt på dansgolvet mötte jag Lisette och Emma. Det var den mest oväntade och roligaste reunion jag varit med. Lisette pluggade klassen under mig och det var dessa två tjejer jag helt random träffade på nyårsafton i Thailand och festade med hela natten. Jag har inte pratat med dem sen dess. Skönt att se att de överlevde liksom. 

Jag och Ducky fortsatte dansa en stund till. Vi hade redan tappat bort lantmätarkillen och hans vänner för länge sen. 


Sen tröttnade vi och gick hem. Jag somnade dock inte förrän typ kl 4. Imorse vaknade jag därför och var så fruktansvärt trött och med djävulsk huvudvärk. Jag somnade om en timme i taget till kl 13.  Då bestämde jag mig plötsligt för att kliva ur sängen och tjugo minuter senare mötte jag upp Jullan och Buggis för att gå på lägenhetvisningar. Två olika lägenheter så jag fick mig en ordentlig promenad även idag. Fina lägenheter, vi får väl se om Jullan slår till eller inte. Vi käkade på ett snabbkök som heter "snabbt & gott" vilket är ett väldigt beskrivande namn. En gyrostallrik har aldrig smakat så bra. 

Solen har strålat hela helgen. Har kunnat promenera utan jacka. Lyyyyx. 


Upptäckte att min telefon, via Google Maps, loggar mig varje dag. Exakt var och när jag rör mig. Väldigt roligt. Här ser ni, i ordning, 1. en vanlig jobbdag 2. Hela lördagen 3. I dag

Jobbdagen är rolig. Det är till jobbet och sen hem igen. Innehållsrika dagar. Avstånden stämmer inte. Plupparna är när jag stått stilla en stund. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela