Dagsutflykt till Blekinge

Publicerad 2017-09-28 22:08:19 i Allmänt,

TRÖTT. Det blev en 12 timmar lång arbetsdag idag. Jag följde med en kollega till Karlshamn på besiktning och sammanträde. Vi var iväg hela dagen. Tar typ 2 timmar till Karlshamn. Det var kanonväder så det var härligt med lite roadtrip. 


Hade ju egentligen andra saker jag behövde göra, men jag MÅSTE ju ingenting. Så jag följde med till Blekinge för att få komma ifrån lite en dag. Härligt! 

Mycket bilåkande, god lunch, givande sammanträde och sen lite mer bilåkande. Jag var kartläsare. Inte så bra till en början men sen fick jag hej på det. 

Jag var hemma igen strax innan halv 9 ikväll. Lite sådär lagom trött. Egentligen skulle jag packa för jag ska iväg till Stockholm över helgen. Som tur är måste jag ingenting så istället tänker jag sova nu. Packa får jag väl göra imorgon bitti. Om jag har lust. 

Bra dag! Over and out. 

Hoppet

Publicerad 2017-09-27 22:45:37 i Allmänt,

Igår hade jag en dålig dag igen. Det är väldigt stressigt i mitt liv för tillfället. 


Jag ventilerade genom att promenera hem från jobbet igår tillsammans med en kollega. Det är en bra bit att gå så man hinner ventilera en hel del. 

Effekten varade dock bara en stund för väl hemma kändes det ändå jobbigt på något vis så jag gick in och satte mig i Grannens soffa i två timmar och kollade när han städade. Jag betalade inträde till hans lägenhet med grönsaker jag inte orkar laga till innan de blir för gamla. 
Jag gick hem och la mig kl 22 och satte larmet en timme senare för jag tänkte sova ut lite. Istället låg jag vaken till efter midnatt och kunde inte somna så den där extra timmen på morgonen var ju lite förgäves. Eller tur i oturen.

Är jag illa ute? Nej då. Det tror jag inte, men vad vet jag. Jag ska inte sticka under stol med att jag känner mig rätt nere periodvis. Och humöret skiftar alltså under en dag. Jag tror att jag har för mycket att göra just nu, i kombination med allmänt missnöje. Men this too shall pass. 

Jag blev uppringd av en rekryterare i måndags som ville tipsa mig om att söka ett jobb där jag "passade perfekt in på profilbeskrivningen". Ja, men Tjena. Eller hur. Men just då kändes det bara JAA TA MIG HÄRIFRÅN! 
Men när hon ringde idag igen så sa jag nej tack. Söka nytt jobb? Vem fan har tid med sånt? (Dessutom mindes jag någonstans inom mig att jag ju faktiskt gillade mitt jobb innan jag blev stressad. Än lever hoppet.) 

Jahaja. Det här var ju väldigt muntert. 
Någonstans får det vara nog. Jag måste komma ut och socialisera mig. 

Så. Ikväll var jag på dejt! 
En kille jag träffat via en dejtingsida så vi har chattat i nån vecka. Vi tog en fika (naj, ett glas vin!) och snackade. Det var mycket trevligt. Vi satt till och med utomhus men jag kände efter en stund att det var lite väl optimistiskt. Det tyckte inte han, men så var han ju norrlänning också. "Norrländsk högsommar!".

Wake up lamp

Publicerad 2017-09-25 22:12:00 i Allmänt,

Jag älskar min soluppgångslampa! 

Idag vaknade jag till och med innan larmet, för det ljusnade i rummet. Love it! 

Kl 5:45 börjar lampan sakta, sakta tändas och det blir långsamt ljusare i rummet fram till kl 6:15 då larmet startar. Larmet kan man välja själv. Jag har valt fågelkvitter. 

Vad lampan gör är att långsamt förbereda kroppen på att vakna genom att sakta tända lampan. Det blir ett mer naturligt uppvaknande och man är därför inte lika trött. Eller, som jag försökte förklara det: jag är trött men inte sömnig. Det är lättare att vakna. Jag kliver upp ur sängen betydligt fortare än utan lampan. Har varit på jobbet innan halv 8 varje morgon nu. 

Men visst, föredrar man att få hjärtklappning av larmet varje morgon så kan man ju fortsätta med det. Jag föredrar en fejkad soluppgång. 

Helgen

Publicerad 2017-09-24 22:34:12 i Allmänt,

Jag har haft en bra helg! Sylvia har varit här och jag har visat henne dels nya saker och dels samma saker som jag tydligen visade henne sist hon var här också.. 


Det har varit så bra väder att vi kunnat sitta utomhus och fika. Än är inte hösten här på riktigt! 

Vi vandrade runt i slottsparken och åkte ut till Sibbarp för att fotografera bron. 

Igår kväll var Jullan och Brånis här och drack vin och sjöng singstar med oss. 

Idag åt Sylvia och jag libanesisk brunch på Laziza. 

Efter att Sylvia åkt hem sov jag middag. Sedan lagade jag middag.. ordningsföljd är inte så viktigt. 

Ta dig samman

Publicerad 2017-09-22 19:26:48 i Allmänt,

Herregud vilken jävla dag. Jag har varit fullständigt ur balans. Jag ballade ur fullständigt imorse. 


Datorskärmarna fungerade inte för någon varit där och pillat när jag var i Hässleholm igår. Tog mig 45 jävla minuter att få igång allting. Och sen gick dagen bara utför. Redan kl 8:30 tog jag timeout och gick och la mig i vilorummet för jag höll på att börja gråta. 

Allt kändes jobbigt.

Alla kan ha en dålig dag. Nu är det glömt. 
Nu ska jag koppla bort allting jobbigt här i livet och gå och möta Sylvia på stationen! Wohoo!! Det kommer bli en kul helg. 

Hässleholm och Lund

Publicerad 2017-09-21 22:39:13 i Allmänt,

Hässleholm idag. Jag somnar på tåget, blir sjukt seg. 


Mycket frustration idag när jag känner att folk inte lyssnar på mig. 

Hoppade av i Lund på väg hem och mötte upp Ducky, Jullan och Jocke. Vi gick till Bishops och åt mat, drack öl och lyssnade på Joel och hennes "band" (orkester). Mycket trevlig kväll som, trots mycket jobbsnack, fyllde på med lite energi. 

Jag behövde ju något roligt och det var detta. 
Imorgon är det jobb och sen kommer Sylvia hit över helgen!!

Trött

Publicerad 2017-09-20 21:59:50 i Allmänt,

Dagarna bara springer iväg och jag känner inte att jag har tid till någonting. 


Det gäller att prioritera. Jag prioriterar sömn. Godnatt. 

En allmänt dålig dag

Publicerad 2017-09-19 21:45:02 i Allmänt,

Jag har inte haft en bra dag. 

Men det var fint väder och vi satt ute på torget och åt lunch. Så det var ju härligt men i övrigt känner jag mig bara trött och bitter på allt. 

Jag behöver göra något roligt. 

Något positivt med dagen var iaf att jag ringde och pratade en stund med JonteB. Han var precis på väg ut för en springtur så jag hängde med i telefonen några kilometer. Det räknas nästan som träning för mig va?

Sensommar

Publicerad 2017-09-18 21:55:11 i Allmänt,

Jag har bytt till duntäcke nu. Har haft tunt sommartäcke fram till nu men det är så kallt i min lägenhet så jag fryser på morgnarna. Elementen har inte kommit igång än (HAAA, som om de ens hjälper?!). 


Så. Duntäcket fick det bli idag. Trots att jag vägrar acceptera att hösten är här. Än finns det hopp. 

Nu ska jag krypa ner i sängen under mitt tjocka, varma duntäcke. Myyyyys. 

Syndafloden

Publicerad 2017-09-17 22:34:14 i Allmänt,

Herrejissaness vilken syndaflod som föll idag. Det regnade, åskade, blixtrade, haglade.. Det bara vräkte ner. Givetvis var det som värst runt kl 14 när jag sagt att jag skulle gå hem till Pettersson-Johnsen. Givetvis. 


Jag tog på mig regnjacka och gummistövlar. Jag hittade inte mina regnbyxor men tittade ut och tyckte att regnet avtog lite. Det är ju nära till Pettersson tänkte jag. 
HAHAHA HAHAHA. 

Jag hann inte ens halvvägs innan himlen öppnade sig. Jag förstår det där med att "regnet står som spön i backen". Bitvis haglade det faktiskt. Det gjorde ont.
Men, jag är ju lite pluviofil (regnälskare) av mig så jag kunde inte låta bli att le när jag sprang där. Det kan också varit att det var så eländigt att jag inte kunde annat än skratta åt det. Det var eländigt, men jag blir så varm inombords av det ändå. Sjukt. 

Särskilt varm på utsidan blev jag inte. Regnjacka hjälpte inte som ni förstår. Och gummistövlar hjälper inte heller när man går på en översvämmad gata där vattnet når till knäna. När Johnsen öppnade ytterdörren räckte jag honom mina gummistövlar så fick han gå och tömma dom i handfatet. 

Det var en härlig upplevelse. Ducky hade regnbyxor och dubbla regnjackor så det hade gått bättre för henne. Pettersson lånade ut torra byxor åt mig och sen sprack molnen upp och solen sken... 

Vi satt och snackade i ett par timmar. Vi pratade om det mesta, förutom vädret. Jag lekte lite med Ludde men gosa ville han bara göra med morsan tydligen. 

Jag var tvungen att gå hem och öppna ytterdörren när min matkasse levererades. Ja, denna vecka har jag matkasse. Jag fick något erbjudande så det kan väl vara kul en vecka igen tänkte jag. 

Jag hann inte rösta under dagen pga syndafloden, och nu på kvällen kände jag "varför??". Grannen förklarade dock varför så jag gick med honom och röstade vid halv 8. Fint folk kommer sent. 

Bär

Publicerad 2017-09-16 23:44:23 i Allmänt,

Om ni undrar om ni har missat något spännande i mitt liv så är svaret nej. Ingenting. 


Idag låg jag i sängen både när pappa ringde kl 11 och när lillasyster ringde kl 15. Ren slump! Jag lovar på heder och samvete att jag inte låg och sov där emellan! 

Jag var faktiskt på Bondens marknad på förmiddagen och köpte bär. Fick feeling och kände bara "måste ha!". 

Var tog resten av dagen vägen?

Det går sådär

Publicerad 2017-09-14 16:39:34 i Allmänt,

Jag vaknade med huvudvärk idag igen. När jag säger att jag vaknar med huvudvärk så menar jag det, jag menar inte lite puttinuttig känning i huvudet. Nej, jag menar HUVUDVÄRK. 


Jag vaknade kl 05:41. Det kändes jävligt irriterande eftersom soluppgångslampan tänds 05:45. Så. Jävla. Irriterande. När jag vaknar så här av mig själv, hur ska jag då kunna utvärdera min jävla lampa/väckarklocka? 

Ursäkta för många jävlar i ovanstående stycke. 

Jag tog en Treo och stängde av larmet och la mig med täcket över huvudet (det enda som lindrar) tills jag somnade om igen. Vaknade igen vid halv 8 och bestämde mig för att åka till jobbet oavsett. Det kändes marginellt bättre och man får vara glad för det lilla. 

Torsdagar är det jobb i Hässleholm och jag var inte där förrän halv 10. Bröööööööl vad tradigt det är att pendla till jobb, även om det bara är en dag i veckan. Men vi har väldigt roligt och det är mycket lättare att hjälpa varann när vi ses så det väger upp en del. Dessutom fick vi vara med och äta gofika med Hässleholmskontoret idag.
 Vi är nästan klara med första ärendet så jag kan troligtvis avsluta det imorgon eller måndag. GO TEAM "Hur svårt kan det vara". 

Åkte precis från Hässleholm så nu tänkte jag ta en tupplur här på tåget eftersom jag är helt slutkörd efter huvudvärken. Kan inte lova att jag vaknar i tid, så finns kanske risk att jag vaknar i Köpenhamn. 

Rubriker är svårt

Publicerad 2017-09-13 22:19:24 i Allmänt,

Det är storm i Skåne! 

Det blåser lite mer än vanligt alltså. Om tågen är inställda imorgon när jag ska till Hässleholm så blir jag sur. Bara så att ni vet. 

Jag har ont i ryggen ikväll. I nedre delen av ryggen. Har jag gjort något jag inte brukar göra denna vecka? 
- tagit trappan istället för hissen
- plankan-utmaningen
- stått upp och jobbat 

Även vardagsmotion kan vara skadligt. Kom ihåg det. 

Men det går nog över. Och stormen där ute går också över. Så småningom. 

Vilken årstid är det nu?

Publicerad 2017-09-12 22:20:44 i Allmänt,

Okej, nytt försök med soluppgångslampan. I morse räknas inte! Jag vaknade en stund innan kl 5, av mig själv. Jag hade huvudvärk och mådde dåligt och var uppe och gick i cirklar i lägenheten för jag kunde inte somna om. Slumrade till igen vid halv 6 men sen började ju soluppgången kvart i 6.. Så jag SOMNADE till soluppgången. Det var ju helt motsatt effekt mot vad den skulle åstadkomma. Men sen väcktes jag av fågelkvitter. Blev så paff, fattade ingenting. 


Så. Det räknas inte. 

Men dagen var bra. Jag har mycket saker att göra, men jag har väldigt roligt om dagarna också. 
I kontorslandskapet har vi börjat med Plankan-utmaningen. Och så står vi upp och jobbar en stund varje dag för vi har läst att om man gör det så är det typ som att springa 10 maraton på ett år. (Källa; Aftonbladet..). Vi får se hur länge vi håller uppe dessa påhitt.. 

Shitloads

Publicerad 2017-09-11 22:12:33 i Allmänt,

Förkylning borta! 

Bara torra, såriga läppar kvar. 

.. Och ikväll har jag huvudvärk. Jajajaja, mycket gnäll nu på sistone. Men det är för att det känns som om kroppen och hjärnan inte är på samma våglängd just nu. Jag ska sova nu och se om det hjälper. Jag har fått hem min wake up-lampa så imorgon ska jag vakna till en soluppgång följt av fågelkvitter! (Man kan ställa in både ljusstyrka och väckningsljud). Ett potentiellt problem är att klockan/lampan står på en byrå bredvid sängen, vilket är typ en halvmeter ovanför mitt ansikte. Bäst effekt fås nog om den kan lysa mig rakt i ansiktet.. Men jag prövar så här och ser. Som ni märker har jag väldigt höga tankar om min nya väckarklocka/lampa. 

Jag sätter nog ett vanligt larm på mobilen också för säkerhets skull.. 

Jag har shitloads (= väldigt väldigt väldigt mycket) att göra på jobbet just nu. Men vid såna här tillfällen, för att undvika att bli stressad inombords, håller jag strikt på att inte flexa. När jag jobbat full dag så går jag hem. Jag får bara stanna och jobba om jag inte känner mig stressad till att göra det. Det låter inte logiskt, men det funkar. Så idag typ klockan 5 sa Selda och jag "jobba mera eller fika?" .. givet svar. så vi stängde av datorerna och tog med oss Mange till Espresso House. Ducky kom sen och gjorde oss sällskap i vårt skitsnack och gissningslekar. 

.. min nya klocka/lampa kan även fejka en solnedgång!! Så nu ska jag somna till att ljuset sakta dimmas ner. Amazing. Bara tanken på det gör mig utvilad. 

Skrubbsöndag

Publicerad 2017-09-10 22:34:13 i Allmänt,

Det var en helt ny Linda som vaknade imorse! Borta var allt det där gojset i huvudet som gör att man inte kan tänka klart.. Jag kände mig riktigt pigg! Men så bra kan vi inte ha det, så istället fick jag inte bara ett, utan TVÅ munsår/förkylningsblåsor. En mitt på läppen och en i mungipan. Vad kul! Vad mysigt det svider. Härligt!!! 


Jaja. Hyfsat pigg är jag ju åtminstone. Idag sken solen, det var klarblå himmel, så jag begav mig ut på promenad efter lunch (det var då jag klev upp ur sängen...). Gick bort till Slottsparken och kollade in allt folk som var på skördefesten. Det var fantastiskt väder, sa jag det? Jag hade alldeles för mycket kläder på mig. Och flottigt hår, men det hade inget med vädret att göra. 

Efter en härlig dos solsken gick jag hem och köpte D-vitaminer. Solen kommer snart gå i ide och jag har gett mig fan på att inte bli sådär vinterdeppig i år igen. Soluppgångslampa och överdosering av D-vitamintabletter. Vad mer? 

Resten av dagen varvade jag städning och serietittande. Jag är extremt ineffektiv. Men jag skurade klart hela badrummet. Köpte t.om. särskilt medel för att gnugga bort alla kalkfläckar från duschdörrarna. Dra på trissor, det är visst glasdörrar! De är genomskinliga visar det sig nu när jag tvättat dom. 

Jahaja. Det var allt för denna helg. Dags att sova och vakna upp till en måndag med ny vecka och nya bekymmer! Jag satsar på att vara helt frisk imorgon, vad tror ni om det?

Fortsättningen

Publicerad 2017-09-09 18:40:15 i Allmänt,

Jag gick hem igen. 


Det blev bara en kort promenad runt kvarteret tidigare idag. Jag gick till Bondens Marknad men där fanns inte den där fantastiskt goda getosten jag köpte förra året. Dessutom regnade det. 

Men jag gillar regn. Framförallt det regnet som var då! Det var ett sånt där magiskt, underbart stilla regn. Man hör regnet falla stilla mot taken och trädkronorna och regnet lägger sig tyst som en hinna över jackan. MAAAAAGISKT VACKERT är regnet. Jag blir alldeles varm och lycklig av sånt regn. Det är terapi för själen. 

Okej. Slut på min regn-fetisch. Jag gillar regnet men mina bihålor fick en plötsligt längtan efter nässpray och jag började känna mig yr. Av ren envishet gick jag ändå ett varv runt kvarteret innan jag gick hem och la mig. 

Nu har jag vilat resten av dagen. Nu mår jag fiiiint. Kanske inte springa-ett-maraton-fint men tillräckligt fint för att sluta tycka synd om mig själv. Kanske kliva upp ur sängen och städa lite?

Lördags

Publicerad 2017-09-09 11:42:46 i Allmänt,

Goddag! 

Igår kväll somnade jag framför Tv:n redan innan kl 22.. vaknade sen mitt i natten och gick och la mig. 

Så. Utvilad vaknade jag därför redan kl 6 imorse. Men som jag framfört tidigare så är det ingen vettig människa som går upp då, så jag klev upp nyss istället. Jag har legat i sängen och kollat serier och halvt sovit lite (så helt utvilad var jag uppenbarligen inte). 

Min förkylning var för jävlig imorse. Men nu, Alvedon och lite nässpray senare, känns det helt okej så jag tänkte gå ut en sväng. På Facebook har jag attendat 4 olika evenemang idag. Det är gatufest, skördefest, cykelloppis och bondens marknad. Jag ska börja med att gå bort till bondens marknad, för den ligger bara precis runt hörnet här. Lagom utflykt. Sedan får jag se om jag känner för att hitta en cykel eller om jag går hem och lägger mig... #Cliffhanger

Snor ute, snor inne

Publicerad 2017-09-07 22:45:00 i Allmänt,

Jag har ont i magen, ont i huvudet och är snorig. Livet är på topp ikväll! MEN! Jag har inte ont i halsen. Yey!

"Choose to be optimistic. It feels better."

Hässleholm idag var trevligt. Vi hade väldigt roligt. Jag var bara väldigt seg i huvudet. 48 minuter på tåget är också segt, men det går rätt snabbt om man spelar mobilspel. På tåget då, inte på jobbet. 

Igårkväll när jag hade svårt att somna så spontanköpte jag en Wake up lamp. Det är en lampa/larmklocka som fejkar en soluppgång innan man ska vakna. Funderade på att köpa en förra året men gjorde det aldrig. Så helt spontant var det nog inte ändå. Jag föreställer mig nu att jag kommer skutta ur sängen varje morgon trots mörkret ute. En riktig solstråle kommer jag vara! 

Hur svårt kan det vara?

Publicerad 2017-09-06 22:40:14 i Allmänt,

Imorse vaknade jag och hade ont i halsen. Det har suttit i hela dagen, så trevligt! 

Förmiddagen var riiiiiiktigt seg och jag övervägde att faktiskt gå hem och lägga mig för jag kände mig så hängig. Men envis som jag är så stannade jag hela dagen. Till mitt försvar är det många på kontoret förutom jag som är snoriga och hostar så om någon blir smittad så är det inte mitt fel. Jag är inte sjuk, jag har bara ont i halsen. 

Jag åkte hem redan innan kl 16, men det är ju typ kompensation för igår. Jag åkte hem och så har jag legat i sängen och kollat på Bones hela kvällen. Jag hade lite godis kvar från i söndags som jag åt. (Ser ni det galna i den meningen? Godis från i SÖNDAGS?) 

Imorgon ska jag åka till Hässleholm igen. Jag jobbar där numera. HA. Inte. 
Men från och med i fredags ingår jag i ett team, typ ett projekt, där vi bara ska jobba med linjer. (Linjer är vad pappa kallar det. Go with it. Jag kan förklara en annan dag.) 

Vi ska träffas en gång i veckan, i Hässleholm då för det är smidigast för alla. På torsdagar verkar det bli. Vi är 2 från Malmö och 3 från kontoret i Kristianstad. Jag kallar projektet för "Hur Svårt Kan Det Vara?" och det ska faktiskt bli spännande. Jag är inte redo att säga "kul" ännu, men spännande - absolut! Jag har i princip aldrig jobbat med linjer överhuvudtaget så.. det blir nog bra. Jag menar, hur svårt kan det vara?

Jobb-Linda

Publicerad 2017-09-04 22:47:08 i Allmänt,

Idag kändes det att semestern faktiskt är slut helt och hållet. 

Vad trött jag är! 
Men jag var på jobbet redan kl 7:20, det är väl ändå imponerande?

Snabbgenomgång av helg

Publicerad 2017-09-03 22:47:02 i Allmänt,

Hej från Malmö! 

Jag har under helgen hunnit vara i Vimmerby och Södra Vi igår och i Ljungsbro (Linköping) idag. 

Helgen har varit toppen! Jag så glad över att fått vara med och fira Margit igår och träffa Siri och de andra. Stort kalas hase de ordnat och massa gott att äta! Jag och Stig körde dåligt skämt om avstyckning och tårta.. Det var knappt ett skämt men vi skrattade. 

Glad (och bakis..) efter vinkväll med Cim. Utgång i Vimmerby är så dålig idé oftast. Men vi hade svinkul och var så stolta över att ha övertalat vakten att vi inte behövde betala inträde. *sparade 60 kr*
 
Jag är förresten livrädd för att gå hem ensam på natten i Vimmerby. Det har aldrig hänt mig i Malmö.. men i vimmerby? Men jag tänkte "vem är vaken halv 3 på natten?".. och så ringde jag Lillebror så höll han mig sällskap i telefon hela vägen hem. Han var vaken. 

Och idag har vi firat lilla grodan Frode för han fyller 2 år imorgon. Stora killen nu! Vi kastade tärning och hoppade runt i huset hela eftermiddagen. 

Tåget hem var suuuupersegt. Men jag hade förstaklass och ett ensamt säte utan någon bredvid mig så jag överlevde. Jag sov nästan hela vägen. 

Fler friendly face-incidenter

Publicerad 2017-09-01 17:28:41 i Allmänt,

Igår när jag satt på Göteborg Centralstation i en väntsal så kom en man fram till mig och frågade om jag kunde hjälpa honom med en bankomat (sedelinsättning) för han kunde inte svenska så bra så han förstod den inte. Jojo, visst kan jag det. Självklart tar jag ur hörlurarna och stänger av mobilspelet när någon ber om hjälp. 


Just nu är jag på väg till Vimmerby. På tåget mellan Hässleholm och Nässjö satte sig en kvinna bredvid mig och hon kommenterade verkligen ALLT! "Jag var försenad förra veckan. Tror du tåget blir försenat idag?", "oj vad tåget skakar!", "jag läste i tidningen att..". Hon var social.

Och nu på bussen från Nässjö så sitter jag med mobilen i näven och en väska på sätet bredvid mig. Snett framför mig sitter en kvinna med väskan i knät - dvs sätet är ledigt bredvid henne. Vad händer? Det kliver på en kvinna som går fram till mig, pekar på sätet bredvid mig och frågar "är det ledigt här?". NEEEEEJ, det är det inte! Det finns massor av andra lediga säten på bussen. TILL EXEMPEL snett framför mig. 

Kul. Är det verkligen så att jag bara inbillar mig eller utstrålar jag något särskilt? Inbjuder jag till samtal och socialicering t.om. när jag har hörlurar i och bygger murar med väskor? Folk som ser mig tänker "shit, där är en tjej man vill sitta bredvid." "Jajamen, hon ser inte ett dugg upptagen ut. Hon hjälper nog gärna till och svarar på dumma frågor!". 

Någon behöver verkligen forska i det här.

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela