Återkomsten

Publicerad 2018-04-12 16:18:39 i Allmänt,

Hallå folket, vad händer här? 

Sen sist så har jag varit i Linköping och firat syster och bebis-Jan och dessutom sanerat halvt hus efter plötsligt utbrott av maginfluensa. 
Tillbaka i malmö på jobbet ägnade jag en hel dag åt att terrorisera folk (främst småbarnsföräldrar) genom att oja mig och påstå att jag mådde lite konstigt och att det kanske är maginfluensa. "Nä, jag var visst bara törstig". "Nej, jag var visst bara trött". Det var extremt underhållande och de skrek "GÅ HEM LINDA SMITTA OSS INTE!". Men jag klarade mig, jag blev inte sjuk. Är uppenbarligen immun. Och kommer nu uppenbarligen bli sjuk inom nära framtid pga min kaxighet. 

Jag har även fyllt år denna vecka. Det kändes i stort sett som en helt vanlig dag förutom alla fina hälsningar. Jag var och åt på Pinchos på kvällen men sen somnade jag i soffan redan kl 9 så så häftigt var det. Mysigt i alla fall. 

Igår var jag och Fredrik på SM i ordvitsar. Jag spontanköpte biljetter till det i december när eventet höll på att sälja slut. Bjöd med mig Fredrik igår! "Sveriges tröttaste tävling". Två timmar dåliga ordvitsar. Jag tyckte det var mycket underhållande, men så har jag ju kass humor också. 

Idag har jag varit i Hässleholm. Jag sitter på tåget på väg hem. Imorse gick jag hemifrån kl 8 och klev in på kontoret i Hässleholm kl 9:50. Det var ett stort signalfel utanför Lund så det var rena kaoset där. Svårt för mig att förutspå det när jag var i Malmö. jag var väldigt sugen på att hoppa på ett tåg tillbaka till Malmö när jag stått stilla i en halvtimme.. tåget hem går som det ska hittills. 

Här är en bild på min födelsedagstårta:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela