Elände

Publicerad 2018-04-29 20:41:52 i Allmänt,

Förkylningen har äntligen gått över. Jag låg i sängen hela torsdagen och tyckte synd om mig själv. Det är ju lite av min specialitet. Fredagen blev lite av en såndär mellandag. 

Igår var det strålande sol så jag och Fredrik hade picknick i parken. Det var otroligt skönt väder! Vi drack bubbel och sov en stund på gräsmattan.  

På kvällen var jag på kalas hos Brånis. Det var roligt, speciellt roligt att JonteB och Frida kommit ner från Stockholm och hälsade på. 

Senare på kvällen/natten skulle jag försöka hinna med ett tåg, så jag sprang. Jag vill poängtera att jag var nästintill nykter, jag hade bara druckit två cider på hela kvällen. Men på något vis är jag världens klumpigaste person eller bara extremt dålig på att springa för jag snubblade och föll i marken. Jag höll i en påse med en flaska vin (som gick sönder...) i ena handen så jag hade ingen möjlighet att ta emot med den handen. Jag slog därför i väldigt hårt i marken och när jag reste på mig gjorde det väldigt ont i överarmen/axeln. Det var ännu värre när jag vaknade i morse. Jag kunde inte lyfta armen överhuvudtaget.. den är varken svullen eller röd, det gör bara jävligt ont att lyfta armen. 

Alltså, det låter ju lite som att jag borde åka till sjukhuset.. men med dubbla värktabletter (både ipren och Alvedon) så klarar jag av att lyfta armen hyfsat normalt (om det är normalt att ha ont när man rör sig..) men så länge jag kan röra mig tänker jag att det inte är något allvarligt? Jag avvaktar tills imorgon. Blir det värre lovar jag att gå till sjukhuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela