Långledigt

Publicerad 2018-04-01 13:50:13 i Allmänt,

Vad härligt med långledigt. Välkommet och behövligt, jag har sovit massor. Det är inte så mycket påsk-känsla precis, men det gör inget.

I torsdags efter jobbet var jag trött så jag somnade i soffan framför TVn. 

I fredags höll jag hårt på fredags-traditioner så jag tog med Fredrik till Emporia för att käka lunch på Vapiano (obs, faktiskt hans idé från början!) sedan tog vi en shoppingtur när vi "ändå var på plats". Jag köpte en morgonrock. Framåt kvällen fick jag djävulsk migrän, som vägrade släppa trots energidryck och två treo.. Jag höll på att laga Carnitas till middag (långkokt kött i coca-cola) men höll på att avlida, så gav rodret till Fredrik och gick och la mig. "Eeeeh.. vad ska jag göra? Vad är det vi lagar?!?!". Haha. Men han klarade det. Efter att ha vilat 45 min kändes huvudvärken överkomlig och jag kunde fortsätta laga mat. Vi åt inte förrän typ kl 11 på kvällen men OH MY GOOOOD vad gott det var. SÅ GOTT. Efter det hade jag överdoserat koffein (energidryck, treo och cola i mängder..) så jag var så otroligt pigg och vaken. Först klockan 3 lyckades jag somna. 

Jag sov länge på lördagen. Direkt när jag klev upp så packade jag ner carnitas-resterna och gick bort till Pettersson-Johnsen för lunch. Jag bjöd på Carnitas och dom bjöd på sill och potatis. En härlig blandning! En mysig påsklunch. 

Efter att ha varit hemma och vilat två timmar svirade jag om och cyklade till Ducky. Jag och Jullan handlade först och sen lagade vi tacos och drack vin. Vi spelade plump (vanliga, inte tequilaplump som jag uppfann i julas..). Vi begav oss sen ut till Grand där vi drack mer vin och dansade. Jag var på toppenhumör efter att ha haft en väldigt trevlig helg ditintills. Plus att jag var ordentligt utvilad. 

Jag var hemma och la mig vid halv 2. Nu har det gått 12 timmar men jag har inte klivit upp än. Jag har legat och dragit mig i sängen. Lyxigt med ledigt även imorgon!! Ikväll ska jag på bio i Lund, men innan dess kanske jag ska packa upp en av de sista 7 flyttlådorna..?


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela