Söndagsgodnatt

Publicerad 2018-04-15 22:55:11 i Allmänt,

Igår hade vi lite förfest här hos mig och sen gick vi till Moriskan för att se Familjen spela. Och så dansade vi en massa. 

Idag har jag varit svintrött. Jag vaknade vid 8 men det kändes för tidigt att gå upp då (okej, jag var typ lite bakis). Jag somnade om och vaknade igen vid 11. Vilket misslyckande, sa till mig själv att "jag kommer aldrig lyckas somna ikväll då ju" . Jag tror inte det hade varit några problem, men jag somnade och sov en timme på soffan mitt på dagen... mindre lyckat. Jag är inte så värst trött just nu.. 

Jag har trots alls inte enbart sovit idag. Jag var ute och käkade mat med Ducky så jag har åtminstone fått lite frisk luft.. 

Här kommer några bilder på min lägenhet: Är fortfarande några lådor kvar, men jag ser dom sen en del av inredningen numera. 


Det är alltså en liten tvåa (med pentry) på 38 kvm. Det är diskmaskin i köket och tvätt- och torktumlare i badrummet. 
Balkongen (och alla fönster) vetter mot Öster, så frukost på min balkong i sommar?

Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2018-04-16 15:33:18

Ser mysigt ut! ❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela