Framgång

Publicerad 2018-02-12 22:39:08 i Allmänt,

I lördags rensade vi ut nästan halva min garderob - i kid you not. Så mycket kläder jag har som jag aldrig använder eller inte ens kan ha längre..

Söndagen igår låg jag i sängen hela dagen. Jag pallade inte kliva upp. När jag efter många timmar äntligen klev upp så gjorde jag det enbart för att gå och köpa en semla eftersom jag var så sugen på det. Tyvärr var semlorna slut på Ica och eftersom det gjorde mig ledsen gick jag hem och la mig igen. Jag somnade halv 9 på kvällen. 

Idag vaknade jag 05:15 och var pigg som en lärka efter all sömn. Jag spelade mobilspel tills det var dags att gå upp. Kl 8 hade jag tandläkartid och det var nog den bästa tandläkaren jag någonsin träffat. ÅÅH vad jag tyckte om henne. Jag var nämligen skitsur redan i förväg pga min vanliga tandläkare som HELT PLÖTSLIGT kommit på att jag borde träffa en specialisttandläkare pga mitt tandkött på framtänderna (det har sjunkit, nästan försvunnit). För i helvete, det har sett exakt likadant ut i minst 7 år, varför har ingen sagt något tidigare i så fall? Men NUUU plötsligt MÅSTE jag gå till specialisttandvården annars kan allt möjligt hemskt hända? 
Ja, nej, jag gillar inte min vanliga tandläkare. Men så fort jag träffade specialisttandläkaren idag kändes allting så himla bra. Hon var genomsnäll och pedagogisk och trevlig. Hon höll inte riktigt med min vanliga tandläkare, hon var helt säker på att jag hade rätt i att det sett ut så här i många, många år och att det är min gamla tandställnings fel (som jag tog ut 2005 alltså..) och inte något som jag gjort nu helt plötsligt. Efter 45 min besök där kändes allting så mycket bättre. Eventuellt gör jag ett ingrepp för att fixa till det ändå även om hon sa att det bara är 50/50 att det blir bättre. Det ingick i tandvårdsförsäkringen jag har och då är det väl lika bra att köra? Troligtvis hjälper det inte, det är också pga tandställningen. Jag har inga som helst besvär av det utan det blir mer som en försäkran inför framtiden i så fall.. 

Jaja. Långt trevligt inlägg om mitt tandläkarbesök. Men jag var väldigt nöjd med mitt besök. Det är galet vad rätt person kan göra för upplevelsen. 

Resten av dagen gick dessvärre inte alls bra. Trots många timmars sömn kände mig fruktansvärt dåsig. Nästan febrig. Det hjälper inte att jag har hälsporre.. har jag berättat det? Fick plötsligt ont i hälen i onsdags. Har knappt kunnat gå på flera dagar. Har via Youtube lärt mig tejpa foten vilket hjälper lite. Idag hade jag på mig turkosa joggingskor till mina gula strumpbyxor. Fashion. 

Svårigheter att koncentrera mig gjorde att jag betade av min samtal-lista istället. Jag fixade saker inför flytten. Jag ändrade min hemförsäkring och mitt bredband. Hemförsäkringen blev billigare och bredbandet blev snabbare och billigare!! Sjukt. Så mycket pengar jag sparar varje månad nu? Min nya lägenhet blir bara bättre och bättre. Jag firade med att även boka en flyttstädning. Så slipper jag det också. 

Jag tänkte gå hem i hyfsad tid men fastnade i en intressant diskussion med kollega. När jag väl skulle hem sen plingade mobilen till för jag fick mail. Fotbollsbiljetter!!! Jag har blivit tilldelad biljetter till någon eller några av Sveriges matcher i fotbolls-VM (får veta vilken nästa vecka)!! Hurra vilken tur jag har! Så jäkla roligt!! Jag har ju liksom redan köpt flygbiljetter till Ryssland... känns rätt kul att faktiskt få gå på fotboll också, även om jag inte hade det som krav för att följa med..

Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2018-02-13 19:51:32

Jag har gjort en sån tandoperation och det var det värsta jag varit med om i tandväg. Inte hjälpte det heller 😕

Vassego för pepp! 😂

Svar: HAHA. tack för ditt stöd! Man skär bort en bit uppe i gommen och syr fast det på framtänderna beskrev hon det som. var det sån du gjorde?? ;)
Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela