Godmorgon

Publicerad 2018-02-15 08:16:03 i Allmänt,

Godmorgon från tåget mot Hässleholm. Jag hann inte torka håret innan jag åkte så jag sitter här och känner mig lite halvt dränkt. Jag är orimligt trött också, jag vet inte om det är för att jag sover färre timmar sömn nu efter semestern eller om det är mörkret.. Jag vaknar i alla fall innan väckarklockan men sedan är jag ändå sååå trött hela dagen. 

Min fot, hälsporren, är inte bättre. Det var bättre häromdagen men då fick jag hybris och gick och spelade biljard med Fredrik. Och nu har jag ont igen. Tejpen jag använt är slut också... elände efter elände. Jag är trött och har ont. Man skulle kunna tro att jag är gammal. 

Jag ser i alla fall fram emot Hässleholm idag. Vi brukar ha roligt. Och imorgon är vi några (två??) som ska ha AW, vilket jag också ser fram emot. Helgen behöver jag ägna åt att packa lägenheten... två veckor kvar till flytt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela