Godmorgon

Publicerad 2018-02-08 04:27:54 i Allmänt,

God morgon på er allihop! Klockan är snart halv 5 på morgonen och jag vet inte riktigt om jag ska kliva upp eller försöka sova en timme till? Jag gick och la mig vid 18:30 igår och somnade på studs så jag har ju liksom sovit 10 timmar nu.. jetlag? 

Jag var så fruktansvärt trött igår! När jag kom hem från flyget så kunde jag inte riktigt somna. Jag sov dåligt under natten och vaknade flera gånger. Det blev inte många timmars sömn och därför var gårdagen helt knas. Så trött och så mosig i huvudet. Jag försökte sova en stund på eftermiddagen men jag lyckades inte somna. Jag orkade inte ligga hemma och vara mosig så jag tog en promenad med Familjen Petterson-Johnsen. Det var lite uppiggande. 

Sedan gick jag och åt kebab med Fredrik. Men vid det laget var jag så trött att hela kroppen värkte och ögonen tårades. Jag gick hem igen och då var klockan äntligen efter 18 och jag tänkte att nu, NU är det okej att somna. Så det gjorde jag. Och så sov jag till nu. Halv 5 på morgonen. 
Jag vilar en stund till sen går jag upp och går till jobbet. Det verkar rimligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela