Hemma! (strax)

Publicerad 2018-02-06 22:14:26 i Allmänt,

Sawasdee kaa! 
Hallå världen! Jag är hemma. 
Jag sitter på flygbussen in till Malmö C och sen är jag bara några få frusna meter och sen får jag äntligen gå och lägga mig. För OJ vad trött jag. Det är ju ändå rätt förståeligt eftersom klockan för mig är 4 på morgonen. Jetlag here we come! 

Flyget hem gick bra men var riktigt segt. Extremt många småbarn som skrek för full hals. De hade inte roligt. Jag såg tre långfilmer. 
Vi mellanlandade i Sharja (Förenade Arabemiraten) för att de skulle byta personal. När vi skulle landa sa piloten "Nästa station blir Sharja. Avstigning sker på vänster sida.". Det tyckte jag var roligt. Jag fnissar fortfarande lite grann. 
En ur kabinpersonalen var också väldigt roligt. Han hade långa monologer i högtalaren om hur flygplan fungerar. Flygplanets olika delar och olika ljud man hör och varför motorerna ibland "tystnar" och såna saker. Väldigt intressant och väldigt lugnande om man är flygrädd (vilket jag är..). 

Vi landade på Arlanda nästan 2 timmar försenat. Så jag och Pappa missade vårt tåg, vilket också var sista tåget till Malmö. Jag bokade in Pappa på ett nytt tåg och köpte en flygbiljett till mig själv och så löste det sig väldigt smidigt. Så här sitter jag nu, på flygbussen, och är snart hemma. Jag är trött som ett as men också väldigt hungrig.. ska jag orka gå och äta något? Pallar jag? 

Imorgon har jag också semester. Tänker ägna dagen i sängen och se serier. 

Tack och hej. Vilken härlig semester jag har haft! Laddad med ny energi nu! Tre veckor kvar tills jag flyttar till ny lägenhet. Woop woop! 


Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2018-02-06 22:54:36

Välkommen hem ❤ här är typ 1 dm snö och minus tolv grader. Ditt favoritväder 😉

Svar: hurra.. ;) ❤
Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela