Hemmahelg!

Publicerad 2018-02-10 10:23:35 i Allmänt,

Helg i Sverige! 
Vad skönt det var att bara jobba två dagar denna vecka. Jag har varit helt mosig i huvudet men nu har jag äntligen fått normal dygnsrytm igen. Jag vaknade inte förrän halv 8 imorse vilket ju är fantastiskt!

Det känns helt okej att semestern är slut. Jag saknar värmen men det är inte så jäkla kallt här som jag befarade. Jag kommer överleva. 

Igår efter jobbet åkte jag till Lund och träffade Fredrik, Jakob och Sofia. Vi åt tacos på Taquerian (supergott!!), tog en öl på en bar bara för att säga hej till någon som hette Tove och sen skyndade vi oss till bion. Vi såg filmen "Coco" som jag tyckte var väldigt bra men som Jakob hatade. Bra recension? 

Efter bion gick vi allihop till Fredrik och drack bubbel och snackade i  ett par timmar innan jag kände tröttheten slå till och sa godnatt. Det var en trevlig kväll. 

Idag ska jag se om jag hinner hämta några flyttlådor. Tre veckor kvar till flytten! 
Några vänner kommer hit senare och ska rensa min garderob (?), dricka vin och se på mello. Det blir kul!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela