Lättirriterad

Publicerad 2018-02-26 23:02:32 i Allmänt,

Jag har gått och stört mig på det mesta idag. Varit väldigt lättretlig och lättirriterad. Det är en väldigt jobbig känsla och inte riktigt något jag rår för... Jag antar att det beror på lite stress och nervositet inför flytten. Det är ju egentligen ingenting att stressa upp sig för men jag blir ändå så där "ja, men tänk om..". Tänk om lägenheten inte är fin? Tänk om den känns alldeles för liten? Tänk om det inte finns några garderober? Tänk om jag missuppfattade och det inte alls finns diskmaskin? 

Ja, alltså, när jag skrev på hyreskontraktet för 7 veckor sen så var lägenheten i princip bara några betongväggar. Den kommer vara totalrenoverad när jag flyttar in i helgen. Det saknades även en vägg och på ett annat ställe var det en vägg för mycket så jag har ju även svårt att föreställa mig hur den kommer se ut, särskilt hur och var alla mina saker ska stå. Men det är ju lite tjusningen också, ÄLSKAR att lägenheten blir som en stor överraskning. Samtidigt som det stressar upp mig uppenbarligen.

Tänk om jag inte hinner packa färdigt? Tänk om flyttfirman inte dyker upp på fredag? Tänk om jag missuppfattat flyttfirman? Tänk om flyttfirman snor alla mina grejer? 

Men jag har insett ikväll att jag faktiskt packat ner det mesta. Alla skåp är tömda så mest handlar det om att skyffla ner allt löst här i rummet i en låda. Borde inte ta lång tid om jag bara kunde se till att faktiskt göra det. 

Jag ska ta och sova nu. Första steget blir kanske att sluta vara så lättirriterad. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela