Lördag

Publicerad 2018-02-24 11:08:25 i Allmänt,

Hej! Ja, jag överlevde läkarbesöket häromdagen. Läkaren var dansk så jag förstod ungefär hälften av vad han sa. Men jag fick iaf en ny tid om 2 veckor för att skära bort den där lilla pricken på benet. Han var mest "määh.. Okej då..". 

Igår efter jobbet tog jag och Ducky en spontan-AW. Som tur var kom vi på att AW inte måste vara på en bar utan vi gick och tog en fika. 
Fredrik frågade om jag ville komma till Lund och umgås efteråt men när jag mellanlandade hemma så la jag mig i sängen istället. Jag var bara så trött jag struntade i allt och sov istället. Helt rimligt känner jag idag. 

Idag måste jag lägga i en hög växel och packa.. flyttfirman kommer på fredag och då måste allt vara klart. Jag känner ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD JOBBIGT. första steget är kanske att kliva ur sängen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela