Phuket flygplats

Publicerad 2018-02-06 08:08:41 i Allmänt,

Godmorgon från Phuket International Airport. 
Klockan är 8 Thailändsk tid. Utcheckningen från hotellet gick på nolltid och en ur personalen stod redo med en påse frukost och bilen väntade. Frukosten bestod av varsin (supergod) macka, färsk apelsinjuice och några skivor färsk vattenmelon. Mumsfilismaskens. Det tog bara ett par minuter till utrikesterminalen och killen ur personalen vinkade glatt "Okey, see you next year yes yes!". 

Sedan slutade det roliga för då pratade vi med Vings personal - vårt flygplan är 1,5 h försenat. Satans. Kan man flyga in det? Vi har nämligen inte så mycket mer än så på oss att byta till tåg på Arlanda för att jag ska hinna med sista tåget hem till Malmö.. 

Äsch, det löser sig. Det gör det alltid. Blir bara så trött för jag vet att jag kommer vara SÅÅÅÅÅ trött ikväll (Svensk tid, vilket är nästa morgon Thailändsk tid. Fatta tröttheten!). Men jaja, vi får hoppas på att piloten flyger extra snabbt (kan man det?) eller så får jag boka in pappa på ett annat tåg medans jag själv tar ett flyg hem till Malmö? Det finns flera alternativ.

Nu tänker jag shoppa upp mina sista Baht på godis i taxfreen. Hurra! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela