Arlanda flygplats

Publicerad 2018-01-22 13:15:17 i Allmänt,

Hej på er! 
Jag befinner mig på Arlanda tillsammans med pappa. Om lite mer än en timme lyfter vårt flyg till Phuket, Thailand. Yeeeeeeeeah. Jag längtar något enormt efter värmen, särskilt efter att ha lämnat Malmö i fredags iklädd höstjacka och sommarskor. I Malmö gick det bra men i Vimmerby och Linköping i lördags och i Stockholm igår så höll jag på att avlida för jag frös så mycket. (Viss överdrift). 

Pappa har lunginflammation, så jävla underbar timing. Men han fick penicillin i onsdags så han mår myyyyyycket bättre nu. Fit for flight. 

Vi landar i Phuket kl 7 på morgonen lokal tid. Det blir till att äta frukost, checka in på hotellet och försöka överleva jetlag och sen flyger vi vidare till Bangkok redan nästa dag. 

Ska satsa stenhårt på att sova på flygplanet. Eller så struntar jag i det och käkar godis och ser film istället. Vi får se. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela