Bangkok

Publicerad 2018-01-25 10:06:25 i Allmänt,

Igår hände inte mycket, vi sov och sen flög vi till Bangkok. 

Vi hamnade långt ifrån varandra på flyget av någon anledning. Jag fick sitta bredvid två amerikaner, Nathan och Andrew. Andrew var dunderförkyld och satt hela flygresan och hade fruktansvärt ont i bihålorna. Nathan jobbar som skydiving-instruktör och satt hela resan och försökte övertala mig om hur amazing det är att flyga och framförallt skydiving. Han lyckades inte. Men det var trevligt sällskap. Pappa hamnade bredvid två thailändare som bara pratade thai med varandra hela resan. 

Flyget tar bara typ 1 timme och en kvart, så det är rätt lugnt. 

Vi ställde oss i en taxi-kö, vilket är ett smart system faktiskt. Vi fick en taxichaufför som visste exakt var hotellet låg, det är inte helt vanligt. Hotellet är enormt. Mycket större än jag trodde. Mycket bra rum, men det är väldigt fuktigt här pga värmen så min mobil inbillar sig att den fått fukt i USB-kontakten... håll tummarna för att värmen utomhus hjälper den annars kommer jag inte kunna ladda mobilen något mer och då blir det radiotystnad... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela