Say something

Publicerad 2018-01-14 23:04:08 i Allmänt,

I fredags var jag på bio och såg "Ted - för kärlekens skull". Jag tyckte den var väldigt bra, men så är ju jag en sucker för hans musik.

Lördagen gick jag upp vid vettig tid och tog tåget till Helsingborg tillsammans med Brånis. Vi åkte hem till Moa och brunchade och uppdaterade oss på livet. Mycket snack om lägenheter och om jobb. Efter brunchen mötte jag upp födelsedagsbarnet, Lillebror. När jag nu var i Helsingborg så passade jag på att äta lunch. Födelsedagsbrorsan fick välja och valde en thairestaurang. Inte mig emot. (En vecka kvar tills jag är i Thailand förresten!). Efter maten gick vi vidare till ett café och fikade också. 

Väl hemma i Malmö igen så hann jag bara vara hemma en kort stund innan Fredrik ringde och frågade om jag ville komma till Lund. Det lät ju trevligt så jag hoppade på tåget igen och åkte till Lund. Vi såg På Spåret och sedan drack vi drinkar med Bamse. Jag hann dock inte vara i Lund särskilt länge innan Ducky och Jullan ringde och frågade om jag inte ville komma och dricka vin. Det lät ju trevligt så jag hoppade på tåget tillbaka till Malmö igen. Fast inte riktigt, jag stannade kvar ett par timmar i Lund först. Sedan var jag på en bar i 5 minuter och sa snabbt Hej till Jackan&Soffan som jag lärde känna på nyår och sedan tog jag tåget till Malmö och mötte upp Ducky & Jullan på vår favvo-pub Fagans. 

Vi drack vin och öl och pratade om allt möjligt! 
Efter en riktigt bra kväll gick jag hem och la mig. 

Jag har aldrig riktigt klivit upp ur sängen idag. Jag har inte varit utanför lägenheten och har haft pyjamas på mig hela dagen. Det är som det är. 
Nu är det 5 arbetsdagar kvar till min semester! Hejja! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela