Tisdag x 2

Publicerad 2018-01-09 22:19:28 i Allmänt,

Jag fick verkligen för mig att det var tisdag igår. Jag trodde det hela kvällen.. 
Jag var i Lund och åt lyx-måndagsmat med Fredrik, Bamse och en till och sedan spelade vi spel tills det blev alldeles för sent för att vara måndagkväll.
Och jag trodde det var tisdag. 

Idag var jag något trött imorse. Jag blev lite sen till jobbet och fick kompensera med att jobba lite sent. I kombination med minus på flexen. Herregud vad jag behöver sommararbetstid typ nu. 

Men det bästa av allt: jag har fått en ny lägenhet!!!! 
Lägenheten jag tittade på i fredags, som luktade avlopp! Jag fick den!!! Hurra!! 
Jag vill bara förklara att anledningen till att den luktade illa är för att den var under renovering. Fanns inget kök och toaletten bestod bara av ett rör i golvet.. 
Den kommer dock vara helt AMAZING i mars när jag får tillträde. Helt nyrenoverad! Lyyyyyyyyyx. 
Så helt nytt badrum, med tvättmaskin och torktumlare! Och helt nytt kök med diskmaskin. Dessutom har den balkong. Lovely. Det kommer bli så jäkla bra! Väldigt bra läge också. Jag tror den uppfyller allting på min lista.. enda nackdelen är att den är mindre än min nuvarande. Just nu bor jag i en stor etta på 43 kvm men den nya är en liten tvåa på 38 kvm. 
Men med allt nytt kommer den vara FANTASTISK! Jag tänker att känslan blir mycket mer annorlunda när man har en tvåa istället. Ett separat sovrum liksom? Jag har inte höga krav på lyxkänsla...

Min kommande utsikt; kommer bo mitt i stan på sjunde våningen. Kommentarer

Postat av: Siri

Publicerad 2018-01-09 23:03:35

Åh grattis! Vad kul! 😀

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela