Hemma

Publicerad 2018-07-01 12:21:45 i Allmänt,

Hej på er! 
Jag är tillbaka i Malmö efter en helt fantastisk upplevelse i Ryssland. Efter tysklandmatchen i Adler flög vi till Moskva för att därefter ta 27timmars-tåg till Rysslands fjärde största stad - Jekaterinburg. Där var ryssarna något bättre på engelska (eller ansträngde sig mer) och vi slog Mexico och gick vidare från gruppen! Helt otrolig stämning inne på arenan och vi festade i flera timmar med Mexikanare (de var extremt glada också eftersom även dom gick vidare). Det var galet. 

Jag kände mig som en turistattraktion i Jekaterinburg när vi gick runt i våra gula landslagatröjor. De är tydligen inte så vana vid turister i Jekaterinburg så helsike vad de passade på att stirra på alla svenskar och mexikanare. Vi blev stoppade varannan meter av någon som ville fotograferas med oss. Och om vi stannade så bildades plötsligt en kö! Folk köade för att få fotas med oss. Hahah. Aldrig varit med om något liknande. SÅÅÅ roligt. 

Efter en tågresa tillbaka till Moskva så var det roliga slut för min del. Magnus fortsatte till åttondelen i St Petersburg men jag fick åka ut till flygplatsen och bege mig hemåt. Vilken semester! En riktig minnesvärd resa. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela