Tillbaka till rutin

Publicerad 2018-07-12 22:36:31 i Allmänt,

Jag trodde helt säkert att jag skulle hamna i en svacka nu när jag kom hem, bli nedstämd allt är trist jag är ensam buhu buhu.
Men inte än. Nu kanske jag har jinxat det, det är ju liksom inte försent än. Men det var ändå lite gött att vara tillbaka på jobbet. Jag låter bli att tänka på att semestern är slut, att Ryssland är långt borta och mexikanarna ännu längre bort och mitt semesterkonto ekar tomt. (Deppigt att se allt uppradat så, nu kommer svackan!!!) 

Men jag har annat kul att se fram emot. I helgen ska jag spela kubb och dricka vin. Jag bjöd in Lillebror och han sa ja! Det är helt galet - han VILL alltså vara med?! 
Nästa helg ska jag åka upp till Linköping (Frode: "upp?") och äntligen få träffa nyaste systersonen Aspen! Bebisgos! Jag har även lovat att spela fotboll och läsa bamsetidning med Frode. Sorry Janna, jag får se om vi hinner prata alls. 

Min lägenhet är ett enda stort kaos. Jag har inte packat upp eller tvättat efter någon av Ryssland-turerna så det ligger saker överallt här. Jag har gjort en gångstig mellan sovrummet, ytterdörren och balkongdörren. Från balkongdörren kan man, om man är akrobatisk, hoppa bort till kökskranen. Känns som om jag har allt nödvändigt. Kanske kan skjuta upp städandet ytterligare några dagar. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela