Flexledig

Publicerad 2018-06-18 22:50:32 i Allmänt,

Idag YOLO-ade jag och bestämde mig plötsligt för att flexa ut precis efter lunch och följa med några kollegor för att se matchen Sverige-Sydkorea. Ett dåligt beslut rent planeringsmässigt men det var väldigt roligt.  

Jag hade antagligen inte gjort annorlunda här hemma ändå. Jag hade gott om tid (men fick ju tyvärr sätta mig och jobba ifatt de där flextimmarna nu ikväll..) men fick ändå inget gjort med packningen. Jag ringde lillasystern så fick hon packa åt mig över telefon. Jag är inte klar. Vad ska man ens ha med sig? Vad är det för väder i Moskva, Sotji och Jekaterinburg? Visste ni att det är ca 150 mil mellan dessa orter. Jag tror att vädret kan variera en del. 

Flyget går kl 13:05 imorgon. Det tar bara en kvart till flygplatsen härifrån så har ju gott om tid. 
Men. .jag har bokat in kiropraktorn i Lund kl 9. Så jävla optimist jag är ibland. Strunt i packningen, allt går att köpa där! Förresten, jag vaknade med ont i halsen idag. Är jag förkyld imorgon blir jag arg. 
Jag var hos tandläkaren imorse också. Uppföljning efter stygnen och tandköttet och hela fadderullan. Jag har varit superorolig över att jag har borstat sönder något (får bara borsta med specialtandborste på framtänderna) men tandläkaren bara "det ser kanonfint ut!! Det läker såååå bra". Jahaja. Oro i onödan nu igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela