Lördag igen

Publicerad 2018-06-02 10:50:40 i Allmänt,

Oj, sorry, vad ni har missat mycket. Dagarna bara springer iväg. 
Förra lördagen hade jag kladdkakebjudning hos mig för det var det jag hade lovat i utbyte mot att Elis skulle borra upp min hylla åt mig. Det blev superbra. 

I tisdags var jag i Halmstad på bröllop. Sofie1 och Zby gifte sig. Det var en otroligt vacker dag, en rolig middag och en sen efterfest.. (för mig). Vi höll tal för brudparet, som jag hoppas blev uppskattat. Solen sken hela dagen och jag satt ute i sommarvärmen till kl 4 på morgonen. Vi sov på hotell och enligt min rumskamrat Ducky var jag ungefär lika tyst som en hord elefanter när jag gick och la mig

Hela onsdagen var jag .. trött. Vi kallar det för trött. Men vi hade tagit ut semesterdag så vi kunde återhämta oss. 

Igår hade vi AW på stranden med kubbspel. Till en början var det bara jag, Ducky och Elis som var entusiastiska men till slut var vi ändå ett gäng på 10 pers som njöt av kvällsol på stranden. 

Det var en snabb recap. Vet inte hur jag ska få in passande bilder, men här kommer ett gäng bilder från veckan som gått:


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela