På Kastrup

Publicerad 2018-06-19 12:21:37 i Allmänt,

Goddag från Lufthavnen - Kastrup, Köpenhamn. Halsontet är inte bättre idag, men det är ju inte värre heller. Ryssvärmen botar mig! 

Imorse hann jag både packa och åka till kiropraktorn i Lund. Jag älskar kiropraktorn och hans receptionist. De har precis bytt lokal så var första gången jag var där. Jag fick en rundtur i nya lokalerna! 

Kände mig aningens stressad när jag väl var hemma igen. Men prioriterade att få med mig visum, pass och matchbiljetter. Trippelkollade att de var med. Resten får vara som det är. 

Inga problem vid incheck eller säkerhetskontroll. Nu vandrar jag runt här på flygplatsen och väntar eftersom jag var ute i så god tid.. (hur kan man vara både tipspessimist och optimist samtidigt?). 

Jag flyger till Moskva. Vill ni se resplanen? Den är späckad: 

Ikväll är jag framme i Moskva. 
Onsdag: Moskva
Torsdag: Flyg till Sotji
Fredag: fira midsommar i Sotji
Lördag: Sverige-Tyskland i Sotji
Söndag: Flyg till Moskva
Måndag: tåg (!) till Jekaterinburg
Tisdag: framme i Jekaterinburg (tågresan tar 25 timmar, hehe). 
Onsdag: Sverige-Mexico i Jekaterinburg
Torsdag: tåg tillbaka till Moskva
Fredag: framme i Moskva, flyg till Köpenhamn. 

Hehe. Kul va? Ska bli så jäkla roligt!! Vilken upplevelse det kommer bli. 

Min resekamrat är redan på plats. Han (Mange) har varit i Ryssland sen i lördags. Det är en vällega från jobbet som aldrig missat en fotbollsmatch.. typ. Jag har en del att leva upp till. Nu dags att hitta mitt flyg!! Ska jag börja leta åt höger eller vänster?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela