Solsken

Publicerad 2018-06-03 22:03:40 i Allmänt,

Jag är orimligt trött och har varit det hela helgen. Idag sov jag till halv 12. Visserligen var jag ute igårkväll men jag somnade "redan" halv 2 i natt.. 

Igår gick jag och Ducky och la oss på stranden ett par timmar. Det var varmt och det var skönt. Jag smörjde in mig med solkräm ungefär 2 minuter försent så jag blev lite röd.. men främst i ansiktet. På kvällen drack jag, Ducky och Fredrik vin på min balkong. Golvet är smutsigt och jag har bara plaststolar att sitta på, men ändå. Balkonghäng! Vi spelade spel och sen var vi en sväng på "Far I Hatten" som är ett uteställe. 

Idag, efter att ha sovit till lunch, var jag på stranden igen. Denna gång smorde jag in mig innan jag gick ut. Jullan och Ducky var där med. Blåste lite väl mycket sand för att jag skulle kunna njuta till fullo. Dessutom var jag som sagt även orimligt trött. Efter ett par timmar fick det räcka och jag och Ducky åt mjukglass i skuggan och gick en omväg genom Kungsparken innan jag gick hem och la mig i soffan. Här ligger jag kvar fortfarande.. Jag har ätit thai-matrester och hinkat vatten och internetshoppat 7 klänningar (ska inte behålla alla)(tror jag inte).

Imorgon är det ny vecka! Bara 2 veckor kvar till Ryssland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela