Söndagsträning

Publicerad 2018-06-17 23:14:05 i Allmänt,

Igårkväll var Grannen här och såg film och åt ostbollar. Och drack äppelcider eftersom jag har några sådana.. Jag saknar att inte bo bredvid Grannen längre men jag är glad att vi fortfarande kan ses och prata om absolut ingenting.

Idag klev jag ur sängen tidigt (mina mått mätt) för jag hade lovat Ducky att möta henne på gymmet kl 10. Sinnessjukt, på en söndag?! Men det var väldigt skönt att starta dagen och inte ligga och stirra i väggen som annars brukar vara min tradition. Ducky gick på gruppträning men jag nöjde mig med en halvtimme på löpbandet. Sedan käkade vi och gick en runda på Emporia. Ducky har underhållt mig varje dag denna vecka. Antingen har vi tränat eller så har vi fikat varje dag efter jobbet och nu både lördag och söndag. Jag är otroligt glad och tacksam att hon har ställt upp så för mig och fått mig att vara lite upptagen i veckan för annars hade jag garanterat bara legat i fosterställning. 

Jag har inte hanterat Fredriks flytt så bra. Jag trodde ändå att jag skulle vara okej med det (med tanke på hur mycket vi pratat om det i ett halvår) men det är väl en sån sak som inte går att förbereda sig på helt enkelt. Livet känns så ruttet ibland. 

Men men. Jag vet att allt blir bra så småningom (så småningom slutar man väl vara gråtfärdig och blir färdiggråten istället?) och jag är faktiskt extremt taggad för RYSSLAND!!! Imorgon kväll ska jag panikpacka för det har jag såklart inte gjort än.. På tisdag flyger jag till Moskva! Det kommer bli en helt otrolig upplevelse. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

OM

Mitt namn är Linda och jag bor på 43 "välstädade" kvm i Malmö. Jag är en halvseriös person som dessutom är lat, otränad, sockerberoende, envis, otålig, neurotisk, rädd för spindlar, allergisk mot mygg och dessutom har jag dålig humor.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela